Home Témy Novinky a aktuality Konica Minolta: AccurioShine 101

Konica Minolta: AccurioShine 101

535
0

Dnešný trh vyžaduje, aby komerčné tlačiarne pravidelne prehodnocovali svoje služby a nachádzali spôsoby, ktoré môžu pomôcť ich klientom vyniknúť na trhu. Digitálna tlač už jednoducho nestačí – musíme hľadať, ako pridať tlačenému hárku hodnotu a zvýšiť ziskové rozpätie.

AccurioShine 101 dodáva v kombinácii s produkčnými tlačiarňami Konica Minolta ozdoby, vďaka ktorým budú tlačené diela pútavejšie a efektívne. Vysokokvalitné dokončovanie s technológiou fólie na toneri. Niekoľko funkcií nanášania, vrátane digitálnej fólie, laminovania, bodového lesku a suchého lakovania pre rôzne malosériové aplikácie, s užívateľsky rýchlym nastavením úloh. Jednoduchá obsluha umožňuje oveľa kratšie dodacie lehoty, ideálne pre cenovo dostupnú vlastnú prevádzku.

Medzi typické aplikácie patria vizitky, pozvánky, letáky a newslettering.

 Ako to funguje:

Miesta, ktoré chceme dekorovať fóliou sa vytlačia čiernym tonerom (je najlacnejší). Na hárky sa v AccurioShine nanesie fólia – priľne iba na čierny toner. Následne je možná plnofarebná potlač.

ako funguje
images 1

 Základné funkcie:

  • Vzduchový odsávač papiera, ktorý je ideálny pre dokumenty digitálnej tlače. Užívatelia môžu nastaviť množstvo vzduchu, aby sa zabránilo podávaniu dvoch listov.
  • Ľahko použiteľný dotykový displej umožňuje rôzne úpravy za chodu. Automatické nastavovanie teploty.
  • Funkcia odstraňovania prachu odstraňuje prach z papiera pred laminovaním alebo prenosom fólie, aby sa predišlo problémom s kvalitou.
  • Fólie sú optimálne navrhnuté pre toner radu AccurioPress. Vynikajúce prenosové vlastnosti znamenajú vysokokvalitné ozdoby dosiahnuté za nízku cenu.
  • Rôzne ozdoby je možné vykonať jednoducho výmenou fólie. Nie je potrebné časovo ani finančne náročné nastavovanie.

Fólie sú k dispozícii v zlatej, striebornej, bielej farbe a rôznych farbách a model 101 ponúka aj lamináciu, lesklý lesk a suché lakovanie. Fólie, dostupné od dodávateľov tretích strán, sú vhodné na fóliu na toner. Riešenie pre stolné počítače má jednoduchý a rýchly postup nastavenia úlohy, vďaka ktorému je zdobenie k dispozícii interne „na dosah ruky“.

Video zo školiaceho centra s praktickou ukážkou a vysvetlením marketing manažéra Johna Dembia:

John Dembia