Home Prax Ako na... Pergraphica: webinár ako na korporátny dizajn

Pergraphica: webinár ako na korporátny dizajn

349
0
webinar korporatny dizajn

Mondi so svojimi papiermi Pergraphica prináša možnosť sa niečo naučiť: Firemný dizajn – navrhovanie haptiky v digitálnom svete.

Kto už len potrebuje vizitku v roku 2023? Firemný dizajn bol vždy viac ako táto otázka – no dnes je dôležitejší ako kedykoľvek predtým.

Mondi pokračuje v sérii svojich webinárov a tentokrát ponúka v tomto webinári sa spája technológia a dizajn, nástroje a koncepcia, ako aj digitálne a analógové, aby ukázali, ako sa vytvára firemný dizajn, ktorý je aj dnes stále aktuálny.

Dátum a čas: 04.05.2023, 11:00 – 12:00 hod.

Digitálne nástroje a analógová výroba idú ruka v ruke – nielen pri tvorbe korporátneho dizajnu, ale aj v každodennej praxi. Vo webinári vysvetľujú ocenení dizajnéri a experti Adobe nástroje a softvér k tomu potrebný.

Jana Heksch a Thomas Mäder predvedú, ako sa dajú rýchlo vytvárať makety pomocou nástrojov Adobe a šablón PERGRAPHICA® a ako sa dajú z týchto šablón vytvárať haptické diela.

Marcus von Hausen z agentúry Zeichen & Wunder, ktorá za svoje projekty korporátneho dizajnu získala niekoľko ocenení, prejde inšpiratívnymi návrhmi od koncepcie až po hotové dielo a bude diskutovať o tom, na aké otázky dnes musí koncept CD odpovedať.

Webinár bude v nemčine.