Home Eventy PSI 2024: štart veľtržnej sezóny

PSI 2024: štart veľtržnej sezóny

194
0
PSI 2024 Dusseldorf

Včerajšou predpremiérou výstavy MoPA (Museum of Promotional Articles) o vývoji a budúcnosti propagačných produktov, odštartoval dnes o 11tej hodine medzinárodný veľtrh priemyslu reklamných produktov – PSI.

Začína sa vDüsseldorfe

PSI (Promotional Product Service Institute) je pre mnohých štartovacím podujatím a Düsseldorf miestom, kde pre ľudí v reklamnej branži začína nová sezóna. Je to zároveň jedna z najdôležitejších záujmových skupín, ktorá spája priemysel, reklamných zadávateľov, poradcov a výrobcov a ponúka tak reklamným materiálom platformu, ktorá ďaleko presahuje jednoduchú prezentáciu produktov.

2024: rok histórie propagačného produktu

MoPA 2024, Dusseldorf oppening PSI

Veľtrh predpremiérovo už včera večer uviedla pop-upová výstava Múzea propagačných predmetov MoPA (Museum of Promotional Articles). Výstava sa zameriava na historické, súčasné a budúce ikony priemyslu reklamných produktov a tovaru. Nájdete tu odpovede na otázky ako a kde vznikol, aký bol jeho pôvodný účel a aká je budúcnosť propagačných produktov? Ponúka množstvo rôznych reklamných produktov, ktoré vás zoberú na cestu časom. Pod heslom „Tradícia sa stretáva s transformáciou“ výstava ukazuje všetko od tradičných klasických reklamných predmetov až po trendy novinky. V priľahlej kaviarni MoPA si môžete vychutnať kávové špeciality a studené nápoje v prostredí múzejného obchodu. Jedna z najväčších galérií svojho druhu bude sprevádzať veľtrh počas všetkých troch dní jeho konania.

Úspešný rast

Veľtrh od minulého roku výrazne narástol – zúčastňuje sa ho 569 vystavovateľov z 29 krajín. Zatiaľ sa zaregistrovali návštevníci z viac ako 80-tich zemí, čo podčiarkuje medzinárodný význam a kľúčové postavenie výstavy v Európe.

Organizačné informácie

Adresa:

Messegelände Düsseldorf
Am Staad
40474 Düsseldorf

Otváracie hodiny veľtrhu:

9.1.2024 utorok 9:00 – 18:00

10.1.2024 streda 9:00 – 18:00

11.1.2024 štvrtok 9:00 – 16:00

Vstupenky:

pre nečlenov PSI denný lístok 24,- €

3 dňový lístok 41,- €

Zoznam vystavovateľov

Program odborných prednášok (hala 10)

PSI Highlights

  • Inšpirácia
  • Získavanie zdrojov
  • Vzdelávanie
  • Networking
  • Udržateľnosť
PSI: Petra Lassahn, riaditelka PSI
PSI: Petra Lassahn

Ako PSI máme aj vzdelávací mandát, ktorý chceme ako veľtrh a sieť napĺňať po celý rok,“ dodala riaditeľka PSI Petra Lassahn.

Viditeľné je to okrem iného aj prostredníctvom početných medzinárodných rečníkov a odborníkov počas veľtrhu, vypredaných špeciálnych priestorov, ako je Textile Village alebo výstava MoPA, ktorá kladie pamätník propagačnému produktu.

Výhody členstva v PSI

PSI – najväčšia európska sieť v odvetví propagačných produktov má dnes viac ako 6 000 členov, spolu s cca 130 000 uvedenými produktmi. Aj vy sa možete stať jej členom. Či už ste obchodník s reklamnými produktmi, dodávateľ, výrobca, konzultant alebo agentúra a ako účastník trhu v odvetví reklamných produktov a chcete mať viac času pre vašich zákazníkov, efektívnu prácu, zaujať svojimi nápadmi?

Ako člen PSI profitujte okrem iného z nasledujúcich služieb:

  • Používanie PSI Product Finder (online prieskum produktov v najväčšej európskej databáze reklamných produktov)
  • Používanie Vyhľadávača dodávateľov PSI (referenčná práca pre distribútorov PSI)
  • Záznam do PSI Distributor Finder (oficiálny adresár distribútorov propagačných produktov)
  • Personal PSI Product Research (najrýchlejšia cesta k najnovším propagačným produktom)
  • PSI Journal (odvetvový časopis so zaujímavými a aktuálnymi témami)
  • Vstup ako odborný návštevník na výstavu PSI v Düsseldorfe (popredná európska veľtrh pre priemysel reklamných produktov)
  • A oveľa viac

Podrobnosti o členstve v PSI nájdete tu.

PSI 2024 Dusseldorf