Home Eventy FESPA 2024: Summa

FESPA 2024: Summa

128
0
Summa na FESPA 2024

Na veľtrhu Fespa Global Print Expo 2024 v Amsterdame predvedie svoje novinky aj skupina Summa, ktorej súčasťou je taliansky výrobca Valiani.  

FESPA 2024

 Od 19. do 22 marca sa v holandskom Amsterdame uskutoční veľtrh FESPA – prezentácia digitálnej tlače, tlače na textil, sieťotlače, výroby reklamy v spojení prezentácií sieťotlačových zväzov z 37-mych krajín. Belgický výrobca Summa sa zúčastní tohto veľtrhu spolu s talianskym výrobcom Valiani, ktorý je súčasťou skupiny Summa od júna 2022. Budete ich môcť nájsť v hale 1, stánok D80.

Automatické podávanie textilu s CARONom

Na stánku uvidíte pri práci nie jeden, ale dva automatizované pracovné postupy. Prítomné budú podávače pre laserovú rezačku a plochú rezačku, ktoré vám ukážu, ako môže vyzerať potenciálny pracovný postup. Summa predstaví nový podávač Caron Cradle, pre laserovú rezačku L1810, ktorý je navrhnutý tak, aby zjednodušil vkladanie a prepínanie médií a zároveň znížil plytvanie médiami. Laserové rezačky (s podávačmi Caron) sú výnimočné pri rezaní signage, športového oblečenia, technických textílií a interiérových dekorácií. K videniu bude tiež nový softvér GoData pre rad laserových rezačiek. GoData zobrazuje všetky špecifické údaje o fréze a úlohách rezania. Ide o princíp Open API pre integráciu so zákazníckymi rozhraniami.

Automatizácia pracovného toku

Jedna z plochých fréz F1612 vystavených na FESPA bude napojená na nový podávač, ktorý nahrádza bývalý podávač IMC. Tento podávač je cenovo výhodnejší. Má vyššiu stohovaciu schopnosť (od 305 mm do 450 mm) a zvládne väčšiu hmotnosť stohu (od 295 kg do 500 kg). Plošina s podávačom je vynikajúca na spracovanie kartónu, potlačených hárkov a iných grafických materiálov. Na výstupnej strane uvidíme, ako Cobot efektívne vyberá a triedi narezané kusy.

Live in action!

Okrem riešení automatizácie pracovného toku bude zastúpený celý rad produktov Summa! Návštevníci budú môcť vidieť živé ukážky na:

  • S Class 3 TC160 (uvedený na trh v septembri 2023), ktorý predstavuje rýchlu a precíznu technológiu rezania tangenciálnym nožom
  • S One D160, vinylová rezačka pre spoľahlivé rezanie, ideálna pre začínajúcich tvorcov
  • F1612 plochá rezačka s novým podávačom a F1612 s predĺžením dopravníka, ktorá ukáže celú škálu možností rezania na ploche
  • Laserová rezačka L1810 Gen 2.5 s Caron podávačom, predvedie automatizáciu rezania textilu
  • Valiani Integra 160, na frézovanie, rezanie a ryhovanie v jednom jedinom riešení.

Predvádzací harmonogram:

Summa program FESPA 2024

Vidíme sa na FESPe

Chcete vidieť, ako môžu produkty Summa pomôcť zautomatizovať váš pracovný postup? Navštívte stánok Summa/Valiani v hale 1 stánok D80.

Snimka obrazovky 2024 03 11 012228
Stánok SUMMA v rámci veľtrhu FESPA 2024
Summa