Home Prax Ako na... COMIMPEX PRINT: školenie Bodyfence

COMIMPEX PRINT: školenie Bodyfence

132
0
Comimpex_Bodyfence

Distribútor zariadení a materiálov pre veľkoplošnú tlač a výrobu reklamy COMIMPEX PRINT v spolupráci s výrobcom fólií HEXIS organizuje pre zákazníkov školenie s praktickým tréningom aplikácií ochranných filmov BODYFENCE.

Úspešná tradícia s benefitmi

Po pozitívnych ohlasoch a veľkom záujme, pokračuje COMIMPEX PRINT v usporadúvaní školení BODYFENCE. Vďaka spoplatneniu sa ho zúčastňujú iba seriózni záujemci, ktorí si však za svoje peniaze odnesú naozaj veľa. Popri získaní základných, či pokročilejších zručností (hostia sú rozdelení podľa svojich skúseností), absolvovaním tréning získajú certifikáciu HEXIS, vzorkovníky, katalógy a vzorky materiálov. Neoceniteľnou je samozrejme možnosť zdieľania know-how, znalostí, techník a trikov pri aplikácii ochranných filmov BODYFENCE. Ak chcete s týmto businessom začať, alebo sa v ňom zdokonaliť, je to akcia práve pre vás.

Intenzívny tréning

Na dvojdňový tréning sa môžete prihlásiť u svojho konzultanta, alebo na obchod@c-print.cz

Organizácia

Termín a miesto konania

4. – 5. apríl 2024

AUTENTIQ s.r.o., Štěrboholská 1476/85, 102 00 Praha 10 Hostivař

Obsah tréningu

Kurz je určený na zvládnutie aplikácie filmu na ochranu karosérií. Budú predstavené základné funkcie filmu, nástroje na lepenie, zanalyzované jednotlivé časti vozidla pre aplikáciu a typy povrchov polepu. Účastníci sa naučia pripraviť si podklad, ako aj špecifický postup lepenia, rezanie filmu na správny rozmer, či pokročilé riešenie detailov. Súčasťou bude aj prezentácia programu HEXIS pre prípravu a narezanie dielov filmu a aplikačná technika týchto dielov a dokončovacie techniky. K dispozícii budú autá na tréning polepu, vždy max. 6 ľudí na jeden voz.

Harmonogram školenia

1.deň – krátka teoretická a praktická prezentácia postupov lepenia jednotlivých častí karosérie a ukážky rôznych techník lepenia. Rozsah prvého dňa je cca od 8:30 do 17 hod s prestávkou na obed.

2. deň – účastníci školenia sami polepujú jednotlivé časti karosérie. Od školiteľa bude zadaná simulovaná objednávka na polep. Podľa zadania sa budú voliť rôzne techniky v kombinácii kvality a efektivity. Predpokladaný rozsah druhého dňa školenia je od 8 do 16 hod s prestávkou na obed.

samil kucuk
Samil Kücük, zdroj: LinkedIn

Prihlásených záujemcov bude školiť dlhoročný certifikovaný tréner Samil Kücük. V cene školenia je zahrnutý aj spätný bonus na nákup materiálov, pomôcky a všetok materiál potrebný k výcviku, ako aj mnoho ďalšieho. Všetky ďalšie podrobnosti o pripravovanom tréningu nájdete tu.

BODYFENCE PPF

Lesklá ochranná samolepiaca fólia, ktorá okrem ochrany laku pred mechanickým poškodením, tento chráni aj pred vyblednutím, resp. pôsobením UV žiarenia. Zároveň zabraňuje usádzaniu nečistôt na povrch, čím udržuje vozidlo dlhšie čisté. 180mikronov hrubý Polyuretán odoláva kamienkom a drobným oderom a dodáva sa v roliach v šírkach 615, 760, 1230 a 1520mm, s návinmi 5, 10 a 20m. Použité je solventné lepidlo so silikónovým PET linerom. Technický list k dispozícii tu.

HEXIS

Výrobcom ochrannej fólie BODYFENCE PPF (Paint Protection Film) je francúzska spoločnosť HEXIS. Firma vznikla v roku 1989 a je lídrom vo výrobe materiálov na výrobu reklamy na francúzskom trhu. V dvoch francúzskych závodoch a desiatich obchodných zastúpeniach zamestnáva po celom svete spolu 464 ľudí, z toho 350 priamo vo Francúzsku. Predaj je realizovaný prostredníctvom viac ako 50-tich distribútorov. V sortimente sú plotrové samolepiace fólie, tlačové fólie, laminácie, okenné a ochranné fólie, prenosové a nažehľovacie fólie ako aj množstvo príslušenstva a špecialít. Výrobná kapacita HEXIS predstavuje 20 milionov m2 samolepiacich fólií ročne. HEXIS bude vystavovať aj na veľtrhu FESPA v Amsterdame, tak ak sa dá, využite túto možnosť stretnúť sa naživo!

hexis fespa 2024

COMIMPEX PRINT

Český distribútor, pôsobiaci na trhu od roku 2013, zaoberajúci sa najmä predajom materiálov pre veľkoplošnú tlač, technológií a spotrebného materiálu pre digitálnu tlač, reklamnými systémami, servisom a poradenstvom s tým súvisiacim. Má v portfóliu zastúpené viaceré významné značky, ako napríklad EFI, MUTOH, Summa, AXYZ, HEXIS, PONGS, alebo Dataplot.

Comimpex Print