Home Eventy IGEPA: EPSON SC-V7000 !

IGEPA: EPSON SC-V7000 !

578
0

Igepa včera predviedla európsku premiéru UV LED tlačového stroja EPSON SC-V7000. Boli sme pri tom.

V priestoroch showroomu Igepa sa včera uskutočnila európska premiéra a predstavenie tlačiarne SureColor SC-V7000 od spoločnosti EPSON. Napriek tomu, že stroj je na mieste len niekoľko dní, Igepa už stihla otestovať tlač na rôzne materiály v rôznych režimoch tlače, aby toto mohla následne odbornej verejnosti odprezentovať.

Na prezentácii pod taktovkou Marketingovej Manažérky Jany Albrechtovej, všetkých privítal Managing Director p. Petr Breburda a následne sa ujal slova p. Slávek Gross Commercial & Industrial Printing Manager EPSON.

Tlačiareň EPSON SureColor SC-V7000 je UV LED flatbed stroj z rozmerom stola 2,5 x 1,25 m, s možnosťou tlač na materiály do hrúbky 80mm, pričom si hrúbku materiálu dokáže sám zamerať. Kľúčom pre kvalitné výstupy je osem tlačových hláv Epson Micro Piezo, s min. kvapkou 3,5 pl. , ktoré v kombinácii s použitím desiatich farieb UltraChrome UV ponúkajú najširší farebný gamut na dnešnom trhu UV tlače. Atramenty sú flexibilné, s rozťažnosťou až do 500%. Je zaujímavé, že je zastúpená aj červená farba – ktorú podľa preiskumu obsahuje viac ako 70% lôg firiem.

UltraChrome UV ink Epson

Tlačiareň je vybavená štvorzónovou prísavnou plochou, meraním hrúbky médií, ionizátorom, zarovnávacími kolíkmi na fixáciu polohy média a viacerými bezpečnostnými snímačmi, na ochranu obsluhy a tlačovej hlavy.

IMG 20210629 103620679 web

Rozdelenie prísavnej plochy na zóny umožňuje využitie plochy na rôzne tlačové úlohy, keďže je možné aktivovať sanie separátne po jednotlivých zónach. Rovnako je možná tlač aj bez sania – pri ťažších materiáloch až do 50 kg/m2. Meranie hrúbky materiálu spolu so snímačom kolízie chránia tlačovú hlavu pred stretom s materiálom a jej poškodením. Zabudovaný ionizátor eliminuje statický výboj potláčaných médií a dopomáha tak k vysokej kvalite tlače.

Obsluhe je k dispozícii software Epson Edge Print, ktorý umožňuje zvýšiť objem produkcie, ďalej cloudový systém Epson Cloud Solution PORT, umožňujúci kooperáciu viacerých tlačiarní a pracovísk a opäť dosiahnuť vyššie objemy tlače a jej efektívnejšie plánovanie. Doplnením cloudového systému je služba Epson Production Monitor, ktorá umožňuje vidieť a kontrolovať stav výroby v reálnom čase.

Týmto strojom EPSON doplnil celé potfólio veľkoplošných tlačiarní, ktoré má v sortimente a ktorý dnes zahŕňa rady:

  • S – solventné tlačiarne
  • T – technické tlačiarne
  • R – tlačiarne  s resin atramentmi
  • F – sublimačné a DTG tlačiarne
  • P – fototlačiarne
  • V-  UV LED tlačiarne

Tlačiareň Epson SureColor SC-V7000 je k videniu, prípadným testom a samozrejme aj k okamžitému odberu v showroome Igepa.

Za Noviny ďakujeme za pozvanie a pre všetkých prípadných záujemcov pridávame kontakt:

igepa

Kontakt:

Jana Albrechtová

Marketing Manager

+420 739 604 722

jalbrechtova@igepagroup.com