Home Prax Ako na... Comimpex Print: Workshop ochranné fólie BODYFENCE X je za nami, ale aj...

Comimpex Print: Workshop ochranné fólie BODYFENCE X je za nami, ale aj pred nami

595
0

Prax je prax. V tomto duchu sa niesol workshop BODYFENCE X, ktorého hlavnou témou bola práca s materiálom na ochranu laku karosérií vozidiel. Konkrétne s fóliou BODYFENCE X od francúzskej spoločnosti HEXIS.

Workshop sa konal koncom septembra v priestoroch Brnenských veľetrhov vo veľkom a krásnom pavilóne A1. Kapacita workshopu bola naplnená.

Zdieľané know-how

Účastníci sa zoznámili s technickými vlastnosťami ochrannej fólie BODYFENCE X a výhodami práce s materiálom. V praktickej časti si osvojili základné postupy práce, tipy a triky s materiálom. Jedným z ďalších benefitov bolo zdieľané know-how ostatných účastníkov a otvorená diskusia profesionálov v oboru polepov ochrannými fóliami.

Množstvo benefitov

Účastníci si z workshopu odniesli nie len novo nadobudnuté skúsenosti, ale aj certifikát, aplikačné pomôcky, vzorky a vzorkovníky, materiál BODYFENCE X v hodnote cca 150 € a špeciálnu VIP cenu na tento materiál.

Ďalší termín bude v Prahe

„Pre veľký záujem plánujeme ďalší workshop BODYFENCE X, tentokrát v Prahe. Pokiaľ máte záujem sa zúčastniť, neváhajte sa nám už teraz ozvať, s termínom realizácie čakáme len na uvoľnenie súčasných ochranných opatrení proti šíreniu choroby COVID-19.“

O COMIMPEX PRINT s.r.o.

Spoločnosť COMIMPEX PRINT, s.r.o. sa zaoberá predajom technológií a materiálov pre výrobu reklamy so zameraním na veľkoformátovú digitálnu tlač a poskytovaním servisných služieb. Oblasť jej pôsobenia je na území Českej republiky a Slovenska, kde zastupuje celosvetovo významných výrobcov na trhu vizuálnej komunikácie.