Home Design Kanovits Print Atelier: Náš najkrajší kalendár

Kanovits Print Atelier: Náš najkrajší kalendár

619
0

V Dunajskej Strede vytvorili unikátny nástenný kalendár, tlačený s mnohými špeciálnymi efektmi.

Nový kalendár pre rok 2021 je prezentáciou technologických možností, ktoré Kanovits Print Atelier vie svojím zákazníkom ponúknuť. Výsledok je pôsobivý a zaujímavý nie len na pohľad, ale aj na dotyk. Na jednotlivých stranách kalendára nájdete tlač zlatou, striebornou či bielou farbou, ale aj farbami metalickými a priesvitným UV lakom. Je tu 10 vrstvová tlač na francúzskych a talianskych kreatívnych papieroch, tlač na pauzák a priesvitnú fóliu, laserový výsek aj laserové gravírovanie.

Je to ojedinelý produkt, vhodný okrem zavesenia na stenu aj na názornú prezentáciu toho, čo je dnes možné digitálne vytlačiť.

kalendar 2021 2

Základ tvoria digitálne tlače vyprodukované na stroji Xerox Iridesse Production Press, ktorý tlačí aj bielym alebo zlatým / strieborným tonerom, pričom tlače sú úplne opacitné. Výsledky tohto stroja presvedčia kvalitou a krytím. Hárky sú následne ďalej spracúvané UV lakovaním s rozlíšením až 600 x 600 dpi na stroji DUPLO DuSense DDC-810, pričom sú použité transparentné ale aj metalické reliéfne laky. Ďalej je použité laserové gravírovanie a výsek na CO2 a galvo laseroch, pričom na stránkach nechýba ani jemný laserový efekt “see-through“.

Kalendár je dostupný na objednávku na: zoltan@kanovits.com