Home Témy Dodávateľ mesiaca Igepa predstavuje ucelenú ponuku materiálov pre digitálnu tlač

Igepa predstavuje ucelenú ponuku materiálov pre digitálnu tlač

775
0
IGEPA

Portfólio oddelenia digitálnej tlače

Digitálna tlač v súčasnej dobe často nahrádza ofsetovú alebo ju aspoň dopĺňa. Často vidíme tradičné tlačiarne, ktoré vedľa ofsetových strojov majú i technológie pre digitálnu tlač. Kvalitou výtlačkov už sa totiž navzdory predsudkom väčšinou vyrovnajú, rozdiel je v efektivite v závislosti na náklade. Nejde len o cenu výtlačku, ale aj pomerne časovo a personálne náročnú predtlačovú prípravu, ktorá v prípade digitálnej tlače odpadá. Naviac je dnes veľmi moderná personifikácia, ktorú ofset neponúka.

Tento trend si veľmi dobre uvedomujeme. Roky ponúkame materiály pre digitálnu tlač v oblasti signmakingu. Tohoto roku sme sa ale rozhodli vstúpiť naplno i do hárkovej digitálnej tlače na báze suchého toneru a ink jet. Mikro oddelenie digitálnej tlače sa aj pre nás stalo spojovacím mostíkom medzi zákazníkmi z reklamného priemyslu a tradičnými tlačiarňami. Inšpiráciu čerpáme z oboch divízií.  Z celej ponuky vyberáme niekoľko, z rôznych dôvodov zaujímavých, materiálov vhodných pre digitálnu tlač na báze suchého toneru:

GalerieArt Digi Gloss / Silk

Papier je charakteristický rovnomerným hladkým povrchom, rozmerovou stálosťou, vysokou belosťou a vysokou opacitou, vďaka čomu je možné docieliť vysoký kontrast tlače oproti štandardným obojstranne natieraným papierom. Materiál GalerieArt Digi je odporúčaný pre tlač suchými tonermi a certifikovaný pre tlač HP Indigo.

CC Coated glossy laying SRA3 135

Color Copy Coated Glossy / Silk

Fotopapier pre digitálnu tlač na báze suchého toneru. Pre docielenie najvyššej kvality tlače je povrch špeciálne prispôsobený pre vysoké fixačné teploty pri prechode tlačovým strojom.

MAESTRO supreme streupackung 1

MAESTRO supreme

Exkluzívny veľmi hladký nenatieraný papier ideálny pre ľahké farebné laserové aplikácie. Vysoká úroveň belosti a vysoká opacita  zaisťujú pôsobivé farebné kontrasty a bezproblémovú obojstrannú tlač.

DNS Box performance plus HIGH

IGEPA Autocopy

Kvalitný samoprepisujúci papier s vyššou gramážou pre ľahší priechod tlačovým strojom.

DNS performance plus

Ekonomický, univerzálny, bezdrevný, nenatieraný papier so zníženou prašnosťou. Dodávaný tiež vo veľkých formátoch ako pre-print.

magnecote

Magne Cote Digital

Magnetický papier pre digitálnu tlač, natieraný polo-lesklý papier s magnetickou fóliou pre interiérové použitie.

Ďalej môžeme ponúknuť celý rad materiálov: od bežných nenatieraných papierov, cez natierané a samolepiace, až po špeciálne fólie.

Spomínané materiály máme skladom v ČR. Mnoho ďalších je rýchlo dostupných v našich európskych skladoch. Postupne materiály pre digitálnu tlač predstavujeme našim zákazníkom, máme pripravené promo akcie i vzorky na vyskúšanie. Do budúcna chceme tento sortiment rozširovať. Vidíme v ňom silný potenciál a budúcnosť hárkovej tlače.

igepa

Igepa velkoobchod papírem spol. s r.o.
společnost skupiny IGEPA group
Ke Stadionu 400
250 70 Odolena Voda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here