Home Design Antalis: nové číslo časopisu PAPERMAN je tu

Antalis: nové číslo časopisu PAPERMAN je tu

692
0
PAPERMAN
Antalis.sk

40 strán skvelého čítania zo sveta papiera

I v tejto nie práve jednoduchej dobe pre Vás v Antalis pripravili nové vydanie časopisu PaperMan. Nájdete informácie nielen o novinkách z kuchyne Antalisu, ale aj o zaujímavostiach z okolia. Veľký celoeurópsky ohlas vzbudila medzinárodná súťaž Antalis Interior Design Award. Víťazné projekty sú zaujímavou ukážkou kreativity a inovatívneho prístupu v riešení dizajnu interiéru. Medzi ocenené projekty sa dostali i súťažné prihlášky z nášho regiónu strednej a východnej Európy.

Celé číslo je vytlačené na 100% recyklovanom papieri Nautilus (obálka 160g/m2, vnútro 100 g/m2). Tlač prebehla s využitím procesu Nanochrome – novej technológie pre tlač na nenatierané papiere.

Nanochrome

Nanochrome je veľmi flexibilná a zároveň štandardizovaná tlačová technika. Na základe skutočných údajov a spotreby priamych farieb identifikuje softvér najlepšie podmienky tlače vrátane najvhodnejších atramentov, ktoré sa majú použiť. Všetko precízne zafarbené pre nenatierané, recyklované, krémové a iné prírodné papiere.

Nájdete tu predstavenie kreatívnych papierov Cordenons – netradičných papierov s obsahom textilných vlákien, recyklovaných, alebo so špeciálnou povrchovou úpravou, divízia VisCom Vám ukáže nové doskové materiály AirPlacR, môžete hľadať inšpiráciu medzi ocenenými prácami zo súťaže Antalis Interior Design Award, či prekvapivú inštaláciu designérky Liz West s použitím PERSPEX a nezabudne sa ani na sortiment papierne Arjowiggins.