Home Design drupa preview – online platforma pre print

drupa preview – online platforma pre print

618
0

drupa spustila internetový portál pre tlačiarenský biznis

Messe Düsseldorf GmbH, organizátor veľtrhov drupa (plánovaný termín nasledujúceho veľtrhu drupa 2021 je 20.- 28.4.2012 v Düsseldorfe), dnes predstavil online riešenie pre zdieľanie informácií, kontaktov a riešení v tlačiarenskom biznise – drupa preview.

Tento prehľadný portál je rozdelený na tri časti:

1, Conference area kde po zaregistrovaní nájdete zaujímavé krátke videá z drupa Hot Spots, s mnohými impulzmi pre tlač, médiá, packaging a priemyselné aplikácie.

conference area
drupa.com

2, Exhibition space kde je register spoločností, ktoré prezentujú seba a svoje výrobky v digitálnom showroome databázy vystavovateľov. Portréty spoločností, videozáznamy k výrobkom a popisy produktov poskytujú komplexný obraz o tomto priemysle. A na interaktívnych webových reláciách budú zúčastnené spoločnosti ponúkať podrobné informácie o produktoch, nových procesoch a riešeniach v interaktívnom živom formáte.

Exhibition space
drupa.com

3, Networking plaza, ktorá prináša personalizované návrhy kontaktov na základe vašich záujmov a zamerania. Inteligentný algoritmus sa učí prostredníctvom vašej interakcie a umožňuje sústredené generovanie kontaktov Plánovanie stretnutí a diskusií ešte pred začiatkom veľtrhu vo virtuálnych konferenčných miestnostiach.

Networking Plaza
drupa.com
drupa headline banner
drupa.com