Home Prax HR Kto je kto: Wim Brunsting / Kongsberg PCS

Kto je kto: Wim Brunsting / Kongsberg PCS

406
0

Nórsky výrobca digitálnych rezacích plotrov na výrobu obalov, signage a displejov, spoločnosť Kongsberg Precision Cutting Systems („Kongsberg PCS“), vymenovala Wima Brunstinga za vedúceho predaja pre región Európy, Stredného východu a Afriky (EMEA).

Wim Brunsting

Foto: Kongsberg PCS – Wim Brunsting

Pred nástupom do spoločnosti Kongsberg PCS pracoval Wim Brunsting ako vedúci predaja v spoločnosti Canon Production Printing, kde úzko spolupracoval so zákazníkmi na poskytovaní odborných riešení pre najrozmanitejšie sektory. Ako kvalifikovaný inžinier prináša Brunsting na svoju novú pozíciu „spoľahlivé technické zázemie, vynikajúce schopnosti v oblasti zákazníckych služieb a osvedčené skúsenosti s predajom“, uvádza Kongsberg PCS.

Vo svojej novej funkcii bude Wim Brunsting zodpovedný za riadenie operácií predajných tímov v regióne EMEA pre spoločnosť Kongsberg PCS, ktorá zahŕňa kontinentálnu Európu, Balkán, pobaltské štáty, Blízky východ a dokonca aj africké krajiny. Priemyselný expert bude podporovať spoločnosť Kongsberg PCS v rastových ambíciách presahujúcich obalový priemysel, pričom zameranie na zákazníka je vždy zameraním všetkých činností.

Kongsberg PCS Stuart
Stuart Fox

„Sme radi, že Wim je na palube v tejto životne dôležitej pozícii,“ povedal Stuart Fox, prezident Kongsberg PCS. „Jeho poznatky a skúsenosti sú pre Kongsberga veľmi vhodné a s jeho vymenovaním zdôrazňujeme náš záväzok zaistiť splnomocnenie tímu Kongsberg k naplneniu jeho ambícií, a to tak z hľadiska upevnenia našej vedúcej pozície v oblasti výroby obalov, signage a displejov, ako aj tiež úspešne skúmať nové trhy. “

Wim Brunsting: „Som rád, že sa môžem pripojiť k spoločnosti Kongsberg PCS v takom vzrušujúcom období jej histórie,“ povedal Wim. „Je to skvelá príležitosť pracovať so silnou, rešpektovanou značkou a dôveryhodnou spoločnosťou, ktorá má zjavne ambície rásť. Na Kongsbergu a jeho tíme na mňa zapôsobilo odhodlanie a jasné jednotné zameranie na to, aby bol zákazník na prvom mieste a v centre všetkého,“ dodal. „Značka Kongsberg je známa svojou inováciou a je založená na počúvaní potrieb jej zákazníkov. Toto odhodlanie je v spoločnosti Kongsberg hmatateľné vo všetkom a som hrdý na to, že pracujem pre takú spoločnosť. “

Zákulisné informácie

Začiatkom roka sa Esko – belgická vývojová spoločnosť pre integrované softvérové ​​a hardvérové ​​riešenia pre priemysel balenia, etikiet a veľkoformátovej digitálnej tlače rozišla so svojou spoločnosťou Kongsberg zameranou na digitálne rezacie stoly a previedla divíziu na súkromnú spoločnosť OpenGate Capital v USA. Od tej doby Kongsberg PCS funguje na trhu nezávisle. O predaji sme písali tu.

Kongsberg Logo800