Home Témy Novinky a aktuality Antalis: Upside Premium

Antalis: Upside Premium

434
0

Antalis uvádza na trh kartóny Upside Premium s certifikátom FSC a environmentálnou značkou EÚ v rôznych verziách a plošných hmotnostiach od 170 do 500 g / m2.

Upside Premium je celulózová lepenka (GZ a UZ), z celulózy z čerstvých vlákien (SBS) prémiovej triedy, ktorá je k dispozícii vo verzii s matným náterom na jednej (Premium 1 Face ), alebo oboch stranách (Premium 2 Face ), ako aj vo verzii bez povrchovej úpravy (Premium 0).

jens
Jens Rothe, Antalis

Kartón je vhodný pre grafické aplikácie, ako sú vizitky, plagáty, obálky, pohľadnice a pohľadnice, CD / DVD, lístky, štítky, plagáty, pozvánky a letáky. Okrem toho sa môže použiť na výrobu jemných obalov na kozmetiku, parfumy, farmaceutické výrobky, nápoje a vysokokvalitný spotrebný tovar. Upside je vhodný aj na dokončovanie, ako je laminácia či razenie.

„Upside Premium sa vyznačuje vysokou belosťou, vysokým objemom a vysokou tuhosťou, ako aj príjemným pocitom. Čo treba zdôrazniť, je optimálna potlačiteľnosť pri ofsetovej tlači, a to aj pri vysokokontrastných obrázkoch, ako aj kompatibilita s vybranými radmi HP Indigo,“ vysvetľuje Jens Rothe, manažér rozvoja obchodu spoločnosti Antalis.

Téma udržateľnosti sa odráža v certifikácii FSC, environmentálnej značke EÚ Ecolabel a certifikácii ISO 14001. Materiál je ohodnotený 4 hviezdičkami podľa systému Antalis Green Star.

stiahnut