Home Témy Novinky a aktuality Scodix: kótovanie na burze

Scodix: kótovanie na burze

373
0

Spoločnosť Scodix, dodávateľ systémov na dokončovanie digitálnej tlače pre grafický priemysel, je teraz uvedená na burze v Tel Avive pod symbolom SCDX.

Vstupom na burzu, Scodix získal nový kapitál v hodnote približne 19 miliónov USD. Cieľom je v súčasnosti čoraz viac dobývať trh s obalmi.

Eli Grinberg IPO
SCODIX: Eli Grinberg

Eli Grinberg, generálny riaditeľ a pred 14 rokmi zakladateľ spoločnosti Scodix, poďakoval investorom za „veľkú dôveru“. Podľa Grinberga chce teraz jeho spoločnosť expandovať predovšetkým do odvetvia obalov: „Spoločnosť Scodix zaznamenala značný dopyt po tlačových riešeniach v obaloch, ale aj na trhoch s web-to-print a chcela by si tam upevniť svoju pozíciu. V posledných mesiacoch sme spolupracovali s poprednými svetovými výrobcami obalov. Registrujeme tu rastúci záujem o naše technologické riešenia. Zároveň naďalej slúžime trhu s komerčnou tlačou.“

Aktuálne portfólio spoločnosti Scodix zahŕňa stroje Scodix Ultra 5000 a 6000 pre trh s balením, systémy Scodix Ultra 4000 a 3000 pre aplikácie web-to-print a stroje Scodix 2000 a 1000 pre komerčnú tlač a špeciálne aplikácie. Do dnešného dňa Scodix zaregistroval 41 patentov a nainštaloval viac ako 300 systémov po celom svete.

O Scodix:

Scodix Ltd. je popredný výrobca tlačiarní na vylepšenie digitálnej tlače pre grafický priemysel a poskytuje skutočnú, merateľnú pridanú hodnotu produktom, ktoré dodávajú tlačiarne svojim zákazníkom. Scodix poskytuje nástroje klientom, ktorí potrebujú, rozšíriť svoje produktové portfólio a byť o krok pred konkurenciou. Prostredníctvom svojich sérií Scodix S, Scodix Ultra a Press Scodix E106 ™ ponúka spoločnosť celý rad aplikácií vrátane: Scodix Sense ™ s výnimočnými hmatovými výsledkami pre reliéfne efekty; Scodix Foil ™ využívajúci všetky typy fólií na zabezpečenie bezkonkurenčných schopností vylepšenia fólie; Scodix Spot ™ pre efekty na sieťotlač; Scodix VDP / VDE ™ (s čiarovým kódom) na prispôsobenie vrátane variabilnej fólie; Scodix Metallic ™ vylepšuje potlač metalickým zafarbením; Scodix Glitter ™ pre digitálne lesknúci sa zážitok; Scodix Braille ™ pre malosériovú výrobu; Scodix Crystals ™ nahradzujúci ručné umiestňovanie šatónov; a Scodix Cast & Cure ™ pre 3D holografické efekty. Všetky aplikácie Scodix sa navyše vyrábajú na jednom digitálnom vylepšovacom stroji Scodix.

Scodix Enhancement File and Artwork Scodix Creation