Home Témy Novinky a aktuality IGEPA: Virtuálny obchodný dom digitálnych technológií

IGEPA: Virtuálny obchodný dom digitálnych technológií

381
0

Igepa oznámila otvorenie Virtuálneho obchodného domu digitálnych technológií. Jeho ambíciou je poskytnúť zákazníkovi plnú podporu po celú dobu rozhodovacieho procesu, teda od zaistenia nezávislých analýz uskutočniteľnosti a návratnosti investícií, cez konzultácie a odporučenie najvhodnejšej technológie, až po samotnú dodávku a servis

Jana albrechtova
Jana Albrechtová (LinkedIn J.Albrechtová)

Ako vysvetľuje Jana Albrechtová, Marketing Manger Igepa: „Slovom virtuálny je vyjadrené, že sa jedná o koncept a filozofiu chovania… sme tím odborníkov na všetky segmenty grafického priemyslu a môžeme zákazníkovi pomôcť s orientáciou v tomto segmente, riešiť s ním nákup novej vhodnej technológie či ho zaistiť materiálom a médiami. Sme pripravení už teraz, je otevorené.“

Igepa ako dlhodobý líder na trhu v oblasti dodávok materiálov pre veľkoplošnú tlač a vizuálnu komunikáciu má široké portfólio produktov pre digitálnu tlač zahŕňajúce najrôznejšie fólie a papiere ako v roliach, tak aj vo formátoch od A4 po B1 ako aj dosky určené k priamej tlači, alebo kašírovaniu.

0 Blikaci poptavka

Ponúka zároveň aj média vhodné pre všetky ostatné technológie digitálnej tlače. Od produkčnej tonerovej, cez atramentovú vo formátoch SRA3 a SRA3+ až po všetky možnosti vo veľkoformátovej tlači.

Od roku 2017 má Igepa vo svojej ponuke aj veľkoformátové tlačiarne a dokončovacie stroje. Za necelé 4 roky je v portfóliu takmer 50 strojov, ku ktorým samozrejme poskytuje Igepa záručný aj pozáručný servis. Veľká časť z nich je k videniu a vyskúšaniu aj na showroome v pražských Horních Počernicích. Igepa vo veľkoformátovej tlači zastupuje značky, ako sú napr. Epson, EFI, Graphtec, Gunnar, Stahls, Flora, OKI, alebo Flexa a ďalej aj privátne značky napr. laminátorov či rezačiek.

Teraz spoločnosť Igepa rozširuje ponuku o konzultácie vhodných riešení aj v digitálnej produkčnej tlači. V spolupráci s obchodnými partnermi, ako sú napr. Xerox či Kyocera, zaistí ukážky produkčných tlačových riešení.

Kompletnosť ponuky dopĺňa poradenstvo a konzultácie. Igepa v rámci Virtuálneho obchodného domu ponúka aj nezávislé spracovanie analýz a štúdií spoločnosťou GRAFIE CZ.

innerGreenBg

O spoločnosti IGEPA group

Skupina IGEPA je popredným európskym špecializovaným distribútorom, ktorý celosvetovo obsluhuje viac než 50 000 klientov z oblasti priemyslu, obchodu a maloobchodu. Ak sortiment zahŕňa produkty, ako sú grafické papiere a kartóny, obaly a média pre reklamu, vrátane technického vybavenia a služieb. So 75 pobočkami v 25 krajinách sveta a približne 3 500 zamestnancami dosahuje skupina a jej strategickí partneri obrat približne 2 miliardy €.

Pre viac informácií kontaktujte:

Jana Albrechtová

Marketing Manager

+420 739 604 722

jalbrechtova@igepagroup.com