Home Témy Novinky a aktuality Manroland: 10-ročný rekord

Manroland: 10-ročný rekord

427
0

Príjem objednávok na nové tlačové stroje u nemeckého výrobcu Manroland Sheetfed dosiahol v júni rekordné 10-ročné maximum.

Peter Conrady
Peter Conrady

Vo februári tohto roku spoločnosť zrušila prácu na kratší pracovný čas a začala zvyšovať výrobu vo svojom závode v Offenbachu – kde v roku 2021 spoločnosť oslavuje budovanie svojich ikonických strojov už 150 rokov – v očakávaní zvýšeného dopytu.

Peter Conrady – vedúci globálneho predaja: „Dôvody veľmi silného príjmu objednávok v júni a pre doterajší rok sú dvojaké: Od začiatku roku 2021 zaznamenávame rastúci počet projektov pre 700 aj 900 stroje ako tlačiarne v celej Európe. Svet začal znovu získavať investičnú dôveru po Covide. ROLAND 700 Evolution a nedávno uvedený ROLAND 900 Evolution sú navyše absolútne najmodernejšou technológiou, ktorá ponúka významné obchodné výhody. Naši zákazníci to uznávajú “

O spoločnosti Manroland Sheetfed

Manroland Sheetfed GmbH je popredný nemecký výrobca hárkových ofsetových tlačových strojov. Spoločnosť bola založená v roku 1871 a je jedným z najstarších výrobcov tlačiarenských strojov na svete. Dnes má spoločnosť svoje vlastné dcérske spoločnosti vo viac ako 40 krajinách a je globálnym synonymom pre najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť. Manroland Sheetfed GmbH je stopercentná dcérska spoločnosť súkromnej britskej inžinierskej skupiny Langley Holdings plc.