Home Eventy The Print Show: odklad na rok 2022

The Print Show: odklad na rok 2022

327
0

Organizátori veľtrhu The Print Show potvrdili, že sa podujatie kvôli pretrvávajúcim obavám z Covid-19 presunie do roku 2022.

Akcia sa mala pôvodne odohrať od 28. do 30. septembra 2021 na výstavisku NEC v Birminghame. Kvôli nedávnemu nárastu prípadov Covid-19 a neistote, pokiaľ ide o úroveň opatrení a obmedzení, ktoré pravdepodobne zostanú v platnosti aj v septembri, však organizátori prijali rozhodnutie o odložení veľtrhu na jeseň budúceho roka.

Print Show Logo Rectangle 2022 scaled 1

Akcia sa po novom uskutoční od 20. do 22. septembra 2022 na výstavisku NEC.

Print Show Davies 298x300 1
Chris Davies

„Sme neuveriteľne sklamaní, že musíme prehliadku odložiť, ale s takou neistotou, ktorú v septembri očakávame, veríme, že toto je najlepšie rozhodnutie pre vystavovateľov i návštevníkov,“ hovorí riaditeľ podujatia Chris Davies.

„Sme 100% odhodlaní zabezpečiť vysoko kvalitné podujatie, ktoré ponúkne skutočnú hodnotu všetkým prítomným. Chceme, aby sa všetci naši účastníci na výstave cítili bezpečne a pohodlne. Vzhľadom na situáciu v súvislosti s rastúcou úrovňou pozitívnych prípadov spolu s neistotou, čo sa týka Veľkej Británie na jeseň, jednoducho nevieme, akým obmedzeniam by sme čelili, alebo či by bolo výstavu  vôbec možné uskutočniť..“

„Preto sme teraz prijali rozhodnutie o odložení na budúci rok, kedy už veľká väčšina populácie Spojeného kráľovstva bude zaočkovaná a budeme mať oveľa jasnejšiu predstavu o budúcnosti.“

Takmer všetky spoločnosti, ktoré sa tento rok prihlásili na výstavu, súhlasili s tým, že presunú svoju rezerváciu bezplatne do roku 2022.

print show timeline

Print Show ako výstava existuje od roku 2015 a jej primárnym cieľom je poskytovať návštevníkom nástroje a vedomosti, ktoré potrebujú, aby mohli byť úspešní na modernom polygrafickom trhu.

V septembri 2022 bude The Print Show hostiteľom viacerých popredných značiek z celého tlačového trhu a ponúkne celý rad interaktívnych a informatívnych udalostí.