Home Prax Ako na... Coffee Break FESPA sa vracia so svojou druhou sériou.

Coffee Break FESPA sa vracia so svojou druhou sériou.

369
0

V utorok 18. mája o 10:00 FESPA prichádza s témou ako zaistiť spokojnosť zákazníkov – a zamerať sa na cieľ! Diskusia zameraná na dôležitosť porozumenia očakávaniam zákazníkov a na to, ako im poradiť pri stanovení cieľa, ktorý má výroba dosiahnuť.

Po úspešnej prvej sérii, ktorú viac ako 84% jej účastníkov odporučilo, pripravila FESPA druhú sériu online-diskusií pri káve.

V utorok tak na webinári zvážime priority úspechu, konzistencie, jasnosti a merania od zakázky po zakázku, aj na základe overenia workflow.

dcdb23e9 e52b 403c abe9 c2a4674d5094
Paul Sherfield
804bb74f c74d 4fdf b415 19abf248d443
Dennis Craig

Paul Sherfield, odborník FESPA na farby, sa pripojí z poradenskej spoločnosti The Missing Horse. Paul, ktorý je dobre známy v tlačiarenskom a predmediálnom priemysle, má značné vedomosti o digitálnych pracovných tokoch a špeciálne skúsenosti s obchodnými dôvodmi týchto systémov.

Dennis Craig je reprografický špecialista s 35-ročnými skúsenosťami v oblasti veľkoformátovej tlače a POS balenia. Craig nedávno založil spoločnosť Color Den so svojím synom Alexom, aby sa zameral na profesionálne predtlačové služby – riadenie procesov a 3D dizajnové štrukturálne projekty.

Nenechajte si ujsť príležitosť učiť sa od odborníkov v odbore a klásť otázky na konci webinára. Zaregistrujte sa ešte dnes.