Home Témy Novinky a aktuality EIZO: FlexScan EV2480

EIZO: FlexScan EV2480

512
0

Ďalšia japonská novinka – 23,8 palcová obrazovka Full HD s rozhraním USB-C – je už dostupná v predaji.

Japonský výrobca EIZO predstavil ďalší kancelársky monitor. Vďaka rozhraniu USB-C pre upstream, signálovým vstupom DisplayPort a HDMI a štvorici konektorov USB pre periférie poskytuje nový monitor EIZO FlexScan EV2480 najmodernejšie možnosti prepojenia. Zaujme aj vysokou obrazovou kvalitou, ergonómiou a funkciami pre úsporu energie. Takmer bezrámčekový panel Full HD s uhlopriečkou 23,8 palcov má veľkosť vhodnú pre bežné použitie v kancelárii. Sú k dispozícii dve farebné verzie – čierna aj biela. Samozrejme aj s príslušne ladenou kabelážou.

Veľmi praktické je aj napájanie a nabíjanie výkonom 70 W cez USB-C. Spoľahlivo postačí menším počítačom a notebookom, ktoré sa pripájajú rýchlo a pohodlne jediným káblom. Úprava pre potlačenie odleskov a regulácia jasu Auto-EcoView zabraňujú oslneniu užívateľa. Samočinná regulácia jasu naviac šetrí elektrinu.
Panel LCD s technológiou IPS ponúka tie najširšie pozorovacie uhly. Ovládacie prvky, senzor jasu a reproduktory sú vstavané do úzkeho predného okraja monitora EV2480. Zabezpečujú ľahkú ovládateľnosť a pritom sú dokonale zladené s designom prístroja.

Obrazovku monitora môžete otočiť, nakloniť a sklopiť do polohy, ktorá bude najpohodlnejšou pre váš chrbát, šiju a posedenie. Plynulé nastavenie výšky umožní umiestniť horný okraj obrazovky do ergonomickej polohy pod úrovňou očí. S monitorom EV2480 sa z práce stáva potešenie.

Rovnako ako na všetky ostatné monitory FlexScan poskytuje EIZO aj na modely EV2480 päťročnú záruku. Monitor je certifikovaný podľa významných noriem ekologickej udržateľnosti ako TCO Certified Generation 8, EPEAT, alebo Energy Star.

Vlastnosti

  1. Dokovacia funkcia pre tablety a notebooky vďaka rozhraniu USB-C 3.1 s prenosom signálu DisplayPort a s napájacím výkonom až 70 W
  2. Rámček široký iba 1 mm pre extrémne kompaktný a mimoriadne pútavý vzhľad
  3. Kontrast 1000:1, jas 250 cd/m², pozorovací uhol 178°
  4. Funkcie Auto-EcoView, EcoView-Index a EcoView-Optimizer pre najvyššiu úsporu energie a optimálnu ergonómiu
  5. Signálové vstupy USB-C (DisplayPort Alt Mode), DisplayPort, HDMI
  6. Štyri konektory USB-A pre downstream

Monitory sú už dostupné v predaji.

Zodpovedne vyrábaný produkt s dlhou životnosťou.

Monitory EIZO pochádzajú zo sociálne zodpovednej výroby. Pri výrobe nie je používaná detská ani nútená práca. Dodávatelia v celom dodávateľskom reťazci sú veľmi dôkladne vyberaní a zaviazali sa rovnakým záväzkom. To platí najmä pre takzvané konfliktné minerály.

Monitory sú vyrábané vo vlastnej výrobnej prevádzke EIZO, uplatňujúcej systém správy ochrany životného prostredia podľa normy ISO 14001. Zahŕňa opatrenia k znižovaniu objemu odpadu, odpadných vôd a všetkých emisií, znižovanie objemu vynakladaných prostriedkov a energie a podporu ekologického chovania pracovníkov. O svojich aktivitách na poli sociálnej zodpovednosti a ochrany životného prostredia spoločnosť EIZO už viac ako desať rokov informuje prostredníctvom svojej každoročnej správy CSR (Corporate Social Responsibility).

O spoločnosti EIZO

EIZO

Slovo EIZO znamenajúce v japonštine „obraz“ sa stalo názvom spoločnosti zaoberajúcou sa vývojom a výrobou špičkových zobrazovacích riešení. EIZO spojuje hardwarové a softwarové technológie s konzultantstvom, webhostingom a ďalšími službami, aby napomohlo zákazníkom z oblasti obchodu, grafiky, počítačových hier, medicíny, námorníctva, riadenia letovej prevádzky a ďalších odvetví k pohodlnejšej, efektívnejšej a kreatívnejšej práci. Vedenie spoločnosti EIZO sídli v japonskom Hakusane, ale výskumné, vývojové a výrobné kapacity sa okrem Japonska nachádzajú aj v Číne, Nemecku a Spojených štátoch. Obchodné zastúpenia pôsobia vo viac než 80 krajinách.