Home Eventy International Pulp Week 2021 zrušený

International Pulp Week 2021 zrušený

435
0

Rada pre celulózu a papierové výrobky organizujúca Medzinárodný týždeň celulózy 2021 rozhodla o jeho zrušení v tomto roku.

Vzhľadom na pretrvávajúcu neistotu spôsobenú prebiehajúcou pandémiou bol Medzinárodný týždeň celulózy 2021, ktorý sa mal konať vo Vancouveri od 6. do 8. júna 2021, bohužiaľ zrušený.

Napriek povzbudivým správam v podobe očkovacích programov po celom svete a znižujúcim mieru infekcie v mnohých regiónoch stále zostávajú významné cestovné obmedzenia. Možnosť nútenej karantény, či už v Kanade alebo v krajine pôvodu, znamená, že napriek ochote vycestovať za mnohých, usporiadanie tohto podujatia zostáva stále problematické. Po diskusiách s niekoľkými predchádzajúcimi účastníkmi podujatia dospel organizačný výbor k záveru, že je v najlepšom záujme všetkých zúčastnených, aby konferenciu na rok 2021 zrušili.

timothy brown
Timothy Brown

„Sme veľmi sklamaní, že sme premeškali príležitosť spojiť sa s našimi priemyselnými kolegami a partnermi ešte raz, ale môžeme vás ubezpečiť, že sme už začali plánovať, že sa podujatie bude konať opäť v roku 2022.“ vyhlásil Timothy Brown, viceprezident rady pre celulózu a papierové výrobky. „Samozrejme všetkých budeme priebežne aktualizovať, keď potvrdíme presný dátum a miesto konania.“

PPPC logo
PPPC

International Pulp Week 2020 je trojdňová konferencia, združujúca globálnu komunitu odvetvia celulózy a lesného hospodárstva a poskytuje základňu pre diskusie profesionálov z tohto odvetvia.

Rada pre celulózu a papierové výrobky (PPPC), organizačný výbor konferencie International Pulp Week, sídli v Montreale v kanadskom Quebecu. Ak chcete získať ďalšie informácie o spoločnosti IPW, ohľadom registrácie, sponzorstva, píšte na Email: events@pppc.org