Home Eventy Gallus: High Performance Day 2021

Gallus: High Performance Day 2021

583
0

Spoločnosť Gallus pozýva na prvé virtuálne podujatie – Gallus High Performance Day 2021. Predstaví to najlepšie z produktového portfólia svojich digitálnych a konvenčných tlačiarenských strojov.

Ako účastníci máte na výber dva termíny:

streda 3. marca o 16:30, alebo štvrtok 4. marca o 8:30.

Ďalej je možnosť sledovať:

Relácia A, Digitálna tlač etikiet

Gallus Labelfire s rozlíšením 1 200 x 1 200 dpi, vybavený jednotkou Digital Embellishment Unit (DEU),

alebo si vyberiete

Relácia B, Konvenčná tlač etikiet

S flexotlačovými, sieťotlačovými, digitálnymi a ofsetovými tlačovými jednotkami, ktoré predstavujú tlačiareň Gallus Labelmaster s digitálnou tlačovou lištou, po ktorej nasleduje ukážka modelu Gallus RCS 430 v kombinácii s raziacou jednotkou pre horúcu fóliu Pantec Rhino.

Na strojových systémoch Gallus Labelfire, Gallus Labelmaster a Gallus RCS 430 sa ukáže široká škála aplikácií – digitálne a vo vynikajúcej kvalite. Po ukážkových reláciách budú nasledovať takzvané breakoutové relácie, v ktorých odborníci na etikety poskytnú exkluzívne informácie a naživo odpovedia na otázky. Dozvieme sa napríklad o digitálnej tlači etikiet atramentmi s nízkou migráciou alebo vysvetenie, aká flexibilná môže byť dnes rotačná sieťotlač. Vaše otázky budú zodpovedané pomocou funkcie chatu tejto platformy.

Gallus tiež dáva možnosť sledovať každú reláciu prostredníctvom streamu aj po uvedených termínoch, opäť tu na platforme. Ak to chcete urobiť, stačí sa znova prihlásiť. Platforma pre vás zostane otvorená do 31. mája 2021.

Program (3. marca | 4. marca):

16:30 | 8:30 hod

Privítanie

Rečník: CEO Dr. Frank Schaum, vedúci obchodnej jednotky Label, Gallus

Ferdinand Rueesch, senior viceprezident pre globálne kľúčové účty, Gallus a člen dozornej rady spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG

Úvod do programu prednesie Florian Kern, moderátor podujatia.

16:35 | 8:35 hod

Relácia A – Digitálna ukážka stroja

Digitálna tlač etikiet pomocou prístroja Gallus Labelfire vybaveného jednotkou Digital Embellishment Unit (DEU). Ukážka priemyselného procesu digitálnej tlače s integrovaným inline dokončovaním a inline zdobením ako nákladovo efektívna alternatíva ku konvenčnej tlači etikiet. Nízko migračná tlač na balenie potravín a farmaceutických výrobkov pomocou Gallus Labelfire.

Rečník: Thomas Schweizer, vedúci produktového manažmentu, Gallus

Relácia B – Demonštrácia stroja konvenčná

Konvenčná tlač etikiet pomocou flexotlačových, sieťotlačových, digitálnych a ofsetových tlačových jednotiek:

Predstavenie modelu Gallus Labelmaster vybaveného digitálnym tlačovým panelom, po ktorom nasleduje ukážka modelu Gallus RCS 430 v kombinácii s raziacou jednotkou pre horúcu fóliu Pantec Rhino.

Rečník: Niels Siegel, hlavný obchodný manažér, Gallus

Claudio Nagel, produktový manažér pre konvenčné systémy, Gallus

17:15 | 9:15 hod

Breakout Session 1

Tlač s nízkymi migračnými atramentmi na tlačiarni Gallus Labelfire v súlade s požiadavkami úradov.

Čo vyžaduje tlačiareň etikiet na výrobu úloh s nízkou migráciou pomocou atramentov UV inkjet podľa „Správnej výrobnej praxe“, teda v súlade s GMP? Odpoveď poskytuje Martin Leonhard, ktorý vysvetlí, že tlač s nízkou migráciou je akousi disciplínou.

Rečník: Martin Leonhard, manažment rozvoja podnikania, Gallus

Martin Leonhard web
Martin Leonhard

Breakout Session 2

Najmodernejšia sieťotlač, od digitálnych údajov po finálnu etiketu.

Výhody modernej sieťotlače s digitálnym zobrazovaním, automatizovaného a čistého procesu prania / sušenia a ľahkej a bezpečnej montáže. Ukazujeme flexibilitu, ktorú ponúka moderná sieťotlač, od jemných čiar cez celoplošnú tlač vo viacerých farbách až po funkcie Braillovho písma a 3D tlače.

Oliver P Vetter web
Oliver P.Vetter

Rečník: Oliver P. Vetter, vedúci pre sieťotlač, Gallus

Breakout Session 3

Výber substrátu pre hybridnú UV atramentovú / flexografickú tlač

S rastom digitálnej tlače sa výrobcovia etikiet zaujímajú o výber materiálu etikiet pre svoju digitálnu tlač. Líši sa tento materiál od materiálu použitého na flexografickú tlač? Čo by sme mali vedieť o interakcii medzi UV atramentom a substrátom? Týmto otázkam sa budeme venovať v našom úvodnom stretnutí o substrátoch pre digitálnu tlač etikiet.

Rečník: Vladimir Tyulpin, manažér globálneho segmentu pre digitálnu tlač, Avery Dennison

Vladimir Tyulpin web
Vladimir Tyulpin

O spoločnosti Gallus

716px Gallus Holding Logo.svg

Spoločnosť Gallus s výrobnými závodmi vo Švajčiarsku a Nemecku je svetovým lídrom vo vývoji a výrobe konvenčných a digitálnych úzkopásových tlačových strojov so zameraním na tlač etikiet a obalov. Sortiment strojov je doplnený širokou škálou sieťotlačových platní (Gallus Screeny), celosvetovo decentralizovaným servisom a komplexným sortimentom tlačového príslušenstva a náhradných dielov. Výrobky značky Gallus sa predávajú prostredníctvom globálnej predajnej a servisnej siete spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG. Súčasťou komplexnej ponuky služieb sú aj poradenské služby odborníkov na tlač a súvisiace procesy. Gallus zamestnáva okolo 273 ľudí, z toho 163 v ústredí vo švajčiarskom meste St. Gallen.

www.gallus-group.com