Home Eventy Konferencie Slovenský zväz sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov: výhody pre členov

Slovenský zväz sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov: výhody pre členov

833
0

Noviny pre grafický priemysel a Slovenský zväz sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov (SZSDT) nadviazali na svoju predchádzajúcu spoluprácu a pripravili pre členov zväzu na rok 2021 niekoľko noviniek.

Noviny pre grafický priemysel prinášajú na dennej báze informácie z polygrafického prostredia, so zameraním najmä na Slovenský a Český trh, majú aktívne účty na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a YouTube.

Jedenkrát mesačne vychádza pre predplatiteľov personalizované papierové vydanie Novín, ktoré je doplnené o prebal. Prebal prezentuje konkrétny materiál a zároveň konkrétnu technológiu, ktorou je spracovaný a navyše prezentuje umelca, ktorý celý prebal navrhne a po výrobe každý výtlačok osignuje. Vzniká tak ojedinelá limitovaná zberateľská edícia originálov.

Noviny sú personalizované pre každého predplatiteľa, netlačí sa žiadna remitenda a počet výtlačkov je teda vždy konečný.

Noviny

Objednať/predplatiť si je možné jednotlivé číslo, štvrť rok (3 čísla), alebo celý rok (12 čísel).

Keďže Noviny spolupracujú so SZSDT už viacero rokov, pripravili spoločne pre jeho členov viaceré zaujímavosti a mimoriadne výhody, o ktorých budú interne informovaní. Pribudne teda niekoľko dôvodov na to, prečo sa stať členom Zväzu sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov.

Ľudovít Bartoš, sekretár SZSDT:

„Sme radi, že naša spolupráca vyústila do niečoho hmatateľného, čo môžeme našim členom ako príjemný bonus ponúknuť“.

Samotné členstvo v SZSDT so sebou prináša popri vysokej odbornej úrovni celej platformy aj množstvo zaujímavých benefitov. Navyše je to naozaj komunita skvelých ľudí, rozumejúcich sa tomu, čo robia a neváhajúcich to navzájom zdieľať.

Ako ste na tom vy?

Oslovuje vás možnosť byť členom Slovenského zväzu sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov?

bartos 2018

Pokiaľ áno, viac informácií nájdete na www.szsdt.sk, prípadne sa obráťte priamo na sekretára SZSDT p. Ing. Ľudovíta Bartoša, CSc. (link na http://szsdt.sk/kontakty.php)

Slovenský zväz sieťotlačiarov a digitálnych tlačiarov – (SZSDT)

logo 3 SZSDT

Vznikol v roku 1993 ako platforma pre rozvoj sitotlače, digitálnej tlače a zvyšovanie odbornej úrovne svojich členov. Je riadnym členom  Európskej federácie sitotlačových zväzov – FESPA. Pre svojich členov organizuje odborné semináre, návštevy medzinárodných výstav i rad neformálnych odborných stretnutí, udržiava kontakty s národnými sitotlačovými zväzmi v Európe a vo svete, či zabezpečuje rekvalifikačné kurzy a školenia.