Home Prax Ako na... Integart: pozvánka na webinár HP Latex PrintOS.

Integart: pozvánka na webinár HP Latex PrintOS.

1055
0

Príležitosť pre majiteľov latexových tlačových strojov od HP, ako sa dozvedieť všetko potrebné o systéme HP Latex PrintOS, tlačiť viac a rozumne spravovať svoje financie.

INTEGART CZ – dodávateľ materiálov pre reklamu ponúka všetkým majiteľom a záujemcom o latexové tlačové stroje HP zúčastniť sa na webinári, ktorý budú viesť odborníci priamo z barcelonskej centrály Hewlett Packard.

Máte šancu dozvedieť sa všetko potrebné o bezplatnom operačnom systéme HP Latex PrintOS, ktorý umožňuje každému majiteľovi tlačiarovi získať zo svojej tlačiarne viac. Mať lepší prehľad o prevádzke tlačiarne od zadania zákazky až po expedíciu. Je to systém pre tlač zo sadou webových a mobilných aplikácií, ktoré umožňujú získať čo najviac výhod tlačiarní HP a zároveň automatizovať a zjednodušiť produkciu.

HP PrintOS 1

So systémom PrintOS môžu zákazníci kontinuálne zlepšovať operácie, inšpirovať zamestnancov a robiť lepšie a rýchlejšie rozhodnutia. Zákazníci ho môžu využiť k správe ľubovoľného množstva úkonov od zadania zákazky na odoslanie, k spolupráci s partnermi a kolegami a objaveniu nových príležitosti rastu. Prístup k zaistenej bezpečnej službe založenej na cloude je kedykoľvek a kdekoľvek. Samozrejme bez obmedzení a prestávok.

HP PrintOS 2 2

Softvér je k dispozícii pre všetky tlačiarne so servisnou zmluvou HP alebo pre zákazníkov HP Large Format s tlačiarňou série HP Latex 3000 , HP Latex 1500 a HP Latex 300 alebo 500, s tlačiarňami HP Indigo, HP PageWide Web Press a HP Scitex

V priebehu seminára odborníci spoločnosti HP zodpoviedia otázky, prečo a ako môže software HP Latex PrintOS pomôcť užívateľom tlačiarní HP Latex ľahko spravovať tlačové úlohy a súčasne rozumne spravovať ich financie zvyšovaním počtu objednávok od zákazníkov.

Pokiaľ máte záujem sa na webinári zúčastniť, vyplnte prosím priložený formulár – po jeho odoslaní dostanete od HP prístupové inštrukcie. Webinár je v angličtine a uskutoční sa 26. novembra o 9:30.

[contact-form-7 id=“1838″ title=“Kontaktny formuar 3_Webinar HP_11_2020″]

Odoslaním formulára súhlasím s pravidlami ochrany osobných údajov uvedených na stránke www.polygrafia.news, ako aj so spracovaním v spoločnosti Integart.cz s.r.o.