Home Prax HR Kto je kto: Bruce Broussard / HP

Kto je kto: Bruce Broussard / HP

351
0

Spoločnosť HP Inc. oznámila vymenovanie Brucea Broussarda do jej predstavenstva.

BruceBroussard RGB 150x150 Hres003 3
Bruce Broussard

Broussard v súčasnosti pôsobí ako prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Humana, jednej z popredných svetových zdravotníckych spoločností.

„Rozmanité skúsenosti s vedením spoločnosti Bruce medzi verejnými spoločnosťami a súkromnými organizáciami v kombinácii s jeho rozsiahlymi odbornými znalosťami v oblasti zdravotníctva a zdravotníckych technológií budú vynikajúcim doplnkom našej rady, pretože pokračujeme v transformácii spoločnosti HP a vytváraní dlhodobej hodnoty,“ uviedol Chip Bergh, predseda predstavenstva spoločnosti HP.

Pred príchodom do spoločnosti Humana v roku 2011 bol Broussard výkonným riaditeľom spoločnosti McKesson Specialty / US Oncology, Inc. Americkú onkológiu kúpil McKesson v decembri 2010. V spoločnosti US Oncology pôsobil v rôznych vedúcich pozíciách vrátane finančného riaditeľa, prezidenta, generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva.

Chip Bergh 2
Chip Bergh

Broussard je členom Business Roundtable, Business Council a American Heart Association CEO Roundtable. Je tiež členom predstavenstva spoločností KeyCorp a Humana a členom a predsedom Amerických plánov zdravotného poistenia (AHIP).

Je držiteľom bakalárskeho titulu v odbore Financie a účtovníctvo z univerzity Texas A&M University, ako aj magisterského titulu v odbore Business Administration z univerzity v Houstone.

Správna rada spoločnosti HP je jednou z najrozmanitejších medzi technologickými spoločnosťami v USA. Celá rada spoločnosti HP je uvedená na stránke HP.com.

O spoločnosti HP Inc.

Spoločnosť HP Inc. vytvára technológie, pre zlepšenie života všetkých a kdekoľvek. Prostredníctvom produktového a servisného portfólia osobných systémov, tlačiarní a riešení pre 3D tlač pripravuje ohromujúce zážitky. Viac informácií o spoločnosti HP Inc. je k dispozícii na hp.com.