Home Design Antalis: Coala Air Board

Antalis: Coala Air Board

407
0

Ako ekologickú alternatívu k tuhým plastovým doskám uviedol Antalis tuhú voštinovú papierovú dosku, s vynikajúcou rovinnosťou a pevnosťou.

Dosky Coala Air Board sú vhodné pre všetky vnútorné značenia, POS a kreatívne displeje, či výstavy. Sú ľahké a extrémne tuhé, s papierovými povrchmi a vnútrom s recyklovaným papierom voštinovej štruktúry. Povrch môže byť biely, alebo hnedý.

coala air board
LOSQXL MI2 HONEYCOMB 02 28072020

Biela verzia poskytuje hladký, vysoko biely povrch tlače vďaka bielemu papieru s certifikátom FSC. Hnedá verzia ponúka so svojím hnedým recyklovaným krycím papierom úplne prírodný hnedý vzhľad.

Coala Air Board 2D & 3D, sa dajú ľahko rezať a sú potlačiteľné UV atramentovou tlačou a sieťotlačou.

Coala Air Board 3D je oproti Coala Air Board 2D silnejšia vďaka svojej menšej veľkosti buniek, ktorá zvyšuje odolnosť proti kompresii a umožňuje kreatívnejšie aplikácie.

Nicolas
Nicolas Coupry
Air Board 1

Produkt bol ocenený 5 hviezdičkami za systém Antalis Green Star System ™ pre vizuálnu komunikáciu, je 100% ekologickou alternatívou k tuhým plastovým doskám.

„Coala Air Board nie je len veľmi cool meno; je to zobrazovací materiál meniaci hru, ktorý posúva ekologický dizajn na ďalšiu úroveň a umožňuje vám vytvárať očarujúce displeje a zároveň obmedzovať váš vplyv na životné prostredie. V spoločnosti Antalis si skutočne myslíme, že je to fantastická alternatíva k tradičným syntetickým riešeniam.“ Hovorí Nicolas Coupry, Senior market manager & Sustainability lead Antalis.

Typyckými aplikáciami sú

  • Displeje
  • Výstavné stánky
  • Dekorácie a nábytok
antalis logo