Home Témy Novinky a aktuality Spoločnosť Epson predstavila nové 44-palcové fotografické a technické tlačiarne.

Spoločnosť Epson predstavila nové 44-palcové fotografické a technické tlačiarne.

320
0

Globálna technologická firma Epson predstavila nový rad tlačiarní, ktorý zahŕňa dve nové 44-palcové tlačiarne – SC-T7700D pre technické / AEC a POS trhy a SC-P8500D pre produkciu fotografií. 

Tlačiarne SureColor SC-P8500D a SC-T7700D ponúkajú produktivitu v kombináciu s najvyššími bezpečnostnými štandardmi. 

Oba modely sú určené pre užívateľov, ktorí hľadajú kompaktnú a štýlovú tlačiareň v konfigurácii s dvoma rolami, ktorá ponúka najvyššiu úroveň zabezpečenia spolu s výnimočnou produktivitou a kvalitou výstupu.

Štíhle a nenápadné zariadenia bez problémov zapadnú do väčšiny pracovných prostredí. Plochá zadná strana umožňuje tlačiarne umiestniť rovno ku stene a plochý horní kryt sa dá použiť ako náhľadový stôl a odkladacie miesto.

2 left 44d t.jpg

Tieto tlačiarne sa ľahko používajú, pretože je všetko prístupné priamo z prednej strany tlačiarní – intuitívne užívateľské rozhranie, výsuvný kôš a spotrebný materiál – a to všetko bez nutnosti presúvať tlačiareň z jej ideálneho umiestenia.

O optimalizáciu produktivity sa stará 2,64-palcová tlačová hlava PrecisionCore MicroTFP, technológia Variable Sized Droplet a Nozzle Verification technológia kontroly trysiek. Nová zjednodušená funkcia automatického zavádzania role uľahčuje zakladanie médií. Spolu s automatickým prepínaním medzi rolami a voliteľným Production Stacker stohovačom sa dá vytvoriť riešenie, ktoré umožní stohovať výtlačky až z 2 celých rolí.

Zabezpečenie tlače zaisťuje celý rad zdokonalených IT funkcií a bezpečnostných prvkov. Zabezpečená komunikácia s overovaním v sieti, ochranou dát a kontrolou prístupu k zariadeniu zaisťujú ochranu vysoko dôverných dokumentov. Podpora otvorenej platformy umožňuje zákazníkom spolupracovať s dodávateľmi softwaru (ISV), ktorí im ušijú tlačové riešenia na mieru. Centrálne aplikácie pre správu a sledovanie, ako je cloudové riešenie Cloud Solution PORT a softwarové nástroje umožňujú centrálnu správu externých hrozieb, a preto sú tieto tlačiarne ideálne pro komerčné podniky.

SureColor SC-T7700D

Tlačiareň SureColor SC-T7700D bola navrhnutá pre architektonické, strojárenské a stavebné spoločnosti (AEC), ktoré tlačia podrobné a presné plány a výkresy v CADu, rovnako ako pre maloobchodníkov, ktorí vytvárájú POS (point of sale) reklamné materiály s presným zobrazením farieb loga. Z bezpečnostných prvkov na vysokej úrovni budú tiež ťažiť štátny a verejný sektor s pracovníkmi na rôznych pracoviskách. Set atramentov so šiestimi farbami Ultrachrome XD3 používa nový červený atrament, ktorý prináša živé farby aj presné a ostré línie.

Bradley Venn
Bradley Venn

Bradley Venn, produktový manažér pre podnikové tlačiarne spoločnosti Epson Europe, uviedol: „Model SC-T7700D ponúka plne integrované tlačové riešenie s produktívnou tlačou, inteligentnými funkciami a ľahkou obsluhou s najvyššími štandardmi zabezpečenia dokumentov.“

SureColor SC-P8500D

Tlačiareň SC-P8500D bola navrhnutá pre produkciu plagátov s veľkým objemom tlače a pre copy shopy, ktoré ponúkajú veľkoformátovú tlač fotografií tiež formou samoobslužnej tlače. 6-farebná atramentová sada UltraChrome Pro6 ponúka matnú a fotografickú čiernu a tiež nový šedý atrament pre plynulé prechody a obmedzenie zrnitosti.

Epson Slavek Gross 2 1728 2
Slávek Gross

Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, prehlásil: „Naši zákazníci v tejto oblasti oceňujú nízke prevádzkové náklady, vysokú rýchlosť a ľahkú manipuláciu s tlačiarňou. V kombinácii s vynikajúcou kvalitou obrazu a malými rozmermi je pre nich SC-P8500D ideálnym riešením.“

Tlačiarne SC-T7700D a SC-P8500D budú dostupné od septembra 2021.

O spoločnosti Epson

epson logo titulka 1

Epson je popredný svetový dodávateľ technológií, ktorý spoluvytvára udržateľné prostredie a prispieva k rozvoju komunít. Využíva k tomu efektivnu, kompaktnú a presnú techniku a digitálne technológie prepájajúce ľudí, veci a informácie. Spoločnosť sa zameriava na riešenia spoločenských otázok prostredníctvom inovácií v oblasti domácej a firemnej tlače, komerčnej a priemyslovej tlače, výroby a v oblasti vizualizácie a životného štýlu. Do roku 2050 spoločnosť Epson dosiahne uhlíkovú neutralitu a eliminuje používanie vyčerpateľných podzemných zdrojov, ako sú ropa a kovy. Skupina Epson má celosvetovú pôsobnosť, je riadená japonskou spoločnosťou Seiko Epson Corporation a generuje každoročné predaje v hodnote okolo 1 bilionu japonských jenov. 

global.epson.com