Home Design FestiwalMarketingu.pl & FestiwalDruku.pl 2021

FestiwalMarketingu.pl & FestiwalDruku.pl 2021

393
0

Začala sa bezplatná registrácia pre návštevníkov 13. ročníka FestiwalMarketingu.pl & FestiwalDruku.pl, ktorý sa uskutoční 15. – 16. septembra tohto roku. na EXPO XXI Varšava.

Počas podujatia sa predstavia zástupcovia široko chápaného reklamného sektoru – dodávatelia reklamných predmetov, zástupcovia reklamnej tlače, producenti POS. Výstavný priestor bude rozdelený do dvoch priemyselných odvetví: reklama a marketing a médiá a dodávatelia strojov.

Robert Zalupski CEO OOH magazine male
Robert Załupski

Ako každý rok, aj počas veľtrhu sa bude konať súťaž Super darček 2021, počas ktorej budú predstavené najzaujímavejšie reklamné vychytávky. Počas podujatia budú môcť návštevníci hlasovať za modul gadget, ktorý získa cenu publika. Počas veľtrhu nebude chýbať ani súťaž POS STARS. V špeciálne upravenej zóne budú môcť návštevníci hlasovať za najlepšie reklamné zobrazenia. Počas veľtrhu sa ako každý rok bude konať súťaž o zlatú medailu a plánované sú aj konferencie zamerané na tlač a polygrafický priemysel.

Účasť na podujatí potvrdilo 170 spoločností. Teraz je čas pre návštevníkov – tešíme sa na spoločné stretnutie, aby ste znovu naštartovali odvetvie – hovorí Robert Załupski, generálny riaditeľ časopisu OOH, organizátor festivalu FestiwalMarketingu.pl.

Zoznam vystavovateľov je k dispozícii TU.

DÁTUM A MIESTO: 15. – 16. september 2021 EXPO XXI Varšava,

OTVÁRACIE HODINY: 10:00 – 17:00

Vstup na veľtrh je určený len pre profesionálov a zástupcov priemyslu.

Baner FM data 728x90 1