Home Design Antalis ohlasuje európsku distribučnú dohodu so spoločnosťou Arlon Graphics

Antalis ohlasuje európsku distribučnú dohodu so spoločnosťou Arlon Graphics

317
0

Týmto partnerstvom posilňuje Antalis svoje produktové portfólio pre polepy vozidiel, vnútorné a vonkajšie dekorácie stien a signage. Zákazníci spoločnosti Antalis si teraz môžu vybrať z rozšírenej škály prémiových, vinylových produktov, ktoré vyhovujú ich potrebám.

Rozsiahly sortiment ponúkajúci nekonečné možnosti.

Tlačiarne, tvorcovia reklám, inštalatéri, majitelia vozových flotíl a leasingové spoločnosti budú spokojní so širokým výberom produktov od spoločnosti Arlon.

arlon news 01b 1

Fólie Arlon zaručujú vynikajúcu kvalitu tlače a je možné ich odstrániť bez zanechania akýchkoľvek stôp, ideálne pre polepy vozidiel (najmä pre vozové parky), reklamné aplikácie – komerčné značenia.

Joanna Smolinska Forbes pl
Joanna Smolińska, zdroj Forbes pl

Spolupráca s Arlon Graphics poskytuje zákazníkom Antalis prístup k produktom najvyššej kvality. „Vďaka lepiacim receptom v kombinácii s technickými znalosťami je Arlon ideálnym partnerom spoločnosti Antalis“ – hovorí Joanna Smolińska, regionálna riaditeľka sektoru vizuálnej komunikácie Antalis.

„Sme hrdí na to, že môžeme distribuovať taký produkt ako SLX + pomocou technológie FLITE Technology®. Je to produkt, ktorý mení pravidlá hry a prináša revolúciu v priemysle polepov automobilov vďaka ľahšej, rýchlejšej montáži a vysokým možnostiam premiestnenia“ – dodáva Joanna Smolińska.

Zdroj: antalis.pl