Home Design GUANDONG: pútavý trend dekorácií stien

GUANDONG: pútavý trend dekorácií stien

310
0

Predstavenie zaujímavých opakovane použiteľných materiálov, ktorými je možné rýchlo a jednoducho dekorovať vertikálne steny, či nábytok.

Dnes, viac ako kedykoľvek predtým, musia byť dekoratéri a tlačiarne všestranné, rýchle, konkurencieschopné a čeliť technologickým inováciám v oblasti strojov a materiálov. Aby  mohli efektívne reagovať na rýchle tempo kampaní a propagácií na poslednú chvíľu, je dôležité mať k dispozícii čo najprimeranejšie materiály, bezpečné a certifikované pre konkrétne aplikácie.

ENSEMBLE all decorations web

Dá sa obkladanie stien realizovať iba pomocou tapiet?

To predstavuje výzvu, ktorej sa chopilo oddelenie výskumu a vývoja v Guandongu, ktoré zachytilo rastúci záujem o trend „nanášať a odstraňovať“ vo výzdobe stien, ktorý sa tradične realizuje pomocou tapiet. Materiál, ktorý aj vo svojich najpokročilejších verziách predstavuje zásadné problémy z hľadiska aplikácie, rýchlosti odstraňovania, zvyškov, odolnosti a likvidácie. „Naši technici už dlho uskutočňovali výskum zameraný na vývoj receptúry na dokonalú tapetu,“ hovorí nám Fabio Elmi, riaditeľ pre výskum a vývoj v spoločnosti Guandong. „Potom sme si uvedomili, že odpoveď už môžeme nájsť v našom rozsiahlom katalógu, a to ďalšou optimalizáciou našich vlastných materiálov a ich technickým prispôsobením pre tento nový, zaujímavý koncept dekorácie stien.“ 

Vedia “obliecť” a zakryť steny za pár minút vďaka vymeniteľným riešeniam s najrôznejšími textúrami, schopné kombinovať jednoduchosť, rýchlosť nanášania a odstraňovania, bezpečnosť a predovšetkým nezaťažovať životné prostredie. s čoraz rozšírenejšími potrebami v oblasti ekologickej udržateľnosti.

Obchody a rozsiahla distribúcia, reštaurácie a hotely, firemné kancelárie a súkromné ​​domy: Guandong’s Wall Dressing sa dobre hodí na akékoľvek vertikálne úpravy, a tak uvoľňuje fantáziu pre nekonečné využitie, a to v oblasti propagácie aj dekorácie interiéru. ReVita®, ReVita® Tack Puro, TAP, Wally a M&F Visual Comm: to sú produkty, ktoré špecialista na špeciality preformuloval na použitie pre dekorácie stien a zvislých povrchov.

ReVita® je vyrobená zo 100% recyklovaného a recyklovateľného polyesteru a je výsledkom starostlivého a zodpovedného riadenia výrobných procesov s ohľadom na ochranu životného prostredia a cirkulárnu ekonomiku. Dokonale zosobňuje filozofiu spoločnosti Greenlife® spoločnosti Guandong. Použiteľné s lepidlom umožňuje vytvárať pútavé a ekologické dekorácie, ktoré je možné potlačiť ľubovoľnou technológiou, od UV po latex.

TAP, skratka pre „Adhesive polyester fabric“, sa nanáša bez lepidla a dá sa použiť aj na zdobenie nábytku. Extrémne prekrytie, nepriehľadnosť povrchu a jeho bavlnený povrch ho robia dokonalým pre mimoriadne elegantné a rafinované obklady stien, ktoré zvýrazňujú brilantnosť použitých farieb.

WALLY easy application on door web
Wally

Tkaninový efekt nájdeme aj v ReVita® Tack Puro, recyklovanom a recyklovateľnom polyesteri, ktorý je možné nanášať bez lepidla, a to vďaka technológii lepenia Nano-Tack® (nano-bodky). Plus, ktorý ho robí nekonečne opakovane použiteľným a premiestniteľným bez zanechania zvyškov, alebo škodlivých povrchov vrátane nábytku. Vďaka protišmykovej certifikácii R-10 je navyše mimoriadne bezpečný pri realizácii pochôdznej grafiky použiteľnej aj na najchúlostivejšie podlahy.

Guandong optimalizoval tiež pre účely Wall Dressingu ďalší bestseller – legendárneho Wally. Recyklovaná polyesterová lepiaca fólia z rady Nano-Tack® Technology umožňuje realizáciu okamžitých reklamných správ a dočasných dekorácií na stenách a nábytku, ktoré môžu byť ľahko inštalované a odstránené aj neprofesionálmi.

A nakoniec, M&F Visual Comm (Magnet and Ferro) je sortiment magnetických a železných výrobkov, ktorý radikálne mení prístup k nastavovaniu a zdobeniu zvislých povrchov. Extrémne dynamické a všestranné riešenie je ideálne na „aplikáciu a odstránenie“ grafiky a objektov v predajných miestach, reštauráciách a kanceláriách, ale aj v učebniach alebo kanceláriách. V skutočnosti môžu byť na prvú vrstvu samolepiacej magnetickej fólie, pripevnené až 4 vrstvy feritovej grafiky, čo dáva život nekonečným a neustále zameniteľným kombináciám.

Zákaznícky kontakt:

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10

20090 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.eu – www.guandong.eu