Home Design Guandong: Sample Kit

Guandong: Sample Kit

556
0

So svojím súborom „Sample Kit“ je Guandong o krok napred v uľahčovaní dialógu medzi tlačiarnami a koncovými spotrebiteľmi.

Guandong, známy na európskom trhu ako špecialista na špeciality, sa čoraz viac orientuje na 360-stupňovú komunikáciu so všetkými hráčmi v dodávateľskom reťazci, a to vo vizuálnej komunikácii aj vo výzdobe interiérov.

Daniele Faoro
Daniele Faoro

„Už nejaký čas nepoužívame ako svojich partnerov iba agentov, predajcov a tlačiarov, ale aj architektov, dizajnérov a maloobchodníkov, teda všetkých, ktorých možno považovať za ovplyvňujúcich a konečných používateľov našich produktov,“ vysvetľuje Daniele Faoro, vedúci tímu Guandong. Za posledných pár mesiacov vyvinul Guandong mnoho inovatívnych nástrojov na podporu operatívnej spolupráce a dialógu medzi tlačiarňami a konečnými spotrebiteľmi, počnúc novým interaktívnym digitálnym katalógom MM21 Collection, ktorý predstavuje rozsiahlu a stále sa rozširujúcu škálu produktov a riešení spoločnosti Guandong v 5 rôznych jazykoch. Potom je tu nová aplikácia pre smartphony s intuitívnym rozhraním a galériou plnou obrázkov a videí, ktoré ilustrujú nespočetné množstvo aplikácií materiálov z oblasti Guandong.

GUANDONG APP banner 768x432 1
Guandong APP

Dnes robí Guandong ďalší krok vpred s ohľadom na tlačiarne. Špecialista na špeciality teraz spojil všestrannosť týchto digitálnych nástrojov s ďalším inovatívnym nápadom, ktorý je určený na prevrat v koncepcii tradičných zbierok vzoriek. Nové ukážky aplikácií sú jednoduchým, ale revolučným nápadom, ktorý ponúka tlačiarňam užitočný marketingový nástroj. Je to úplne nový spôsob komunikácie so zákazníkmi, ktorí hľadajú inovatívne nápady a riešenia, pomocou jazyka, ktorý je bezprostrednejší a efektívnejší, pretože im umožňuje fyzicky sa dotknúť rôznych aplikácií z rôznych materiálov.

Je to určite zábavnejší spôsob, ktorý stimuluje kreativitu zákazníkov, navyše spoločnosť Guandong stále poskytuje tlačiarňam aj klasické vzorky, aby mali všetky potrebné informácie o povrchových úpravách, hrúbkach, hmotnostiach a technických podrobnostiach materiálov. Nový projekt „Sample Kit“ je odpoveďou Guandongu na jednoduchú otázku: ako môžeme pomôcť ľuďom pochopiť skutočný potenciál materiálu alebo podpory? Aký môže byť lepší spôsob, ako im umožniť skutočne vidieť, použitie materiálu v aplikácii, pre ktorú bol navrhnutý? „Preto vznikla myšlienka kombinovať klasické vzorky, ktoré zákazníkom poskytujeme, so Sample Kit skutočných aplikácií vyrobených z našich materiálov,“ vysvetľuje Faoro.

Jedným z príkladov je podlahové grafické značenie, ktoré označuje recepciu v hoteli, vyrobené s Mr Magnus, našou rodinou produktov spojenou s jedinečným plusom: možnosť potlače pomocou 12 rôznych tlačových technológií a tiež mimoriadne jednoduchým použitím a aplikáciou. Sada vyvinutá spoločnosťou Guandong obsahuje aj membránové klávesnice a zábavné optické testy pre deti, vytlačené na listoch Vinyljet PVC Backlit 320, stopercentne recyklovanú a recyklovateľnú podporu, ktorá je k dispozícii aj vo verziách na výrobu Roll-Up, displejov a balení. Medzi ďalšie aplikácie patrí ponuka odolná proti škvrnám,  umývateľná a premiestniteľná, vytlačená na polyestri Mr Magnus pre obojstrannú tonerovú / laserovú a ofsetovú tlač a samolepiace a odlepovacie nálepky na okná obchodov a automobilov vyrobené z Wally Clear PET. Potom existujú vzorky, ktoré reprodukujú typické nápisy TAXI vyrobené z NANO-TACar, polyesteru vyvinutého oddelením výskumu a vývoja Guandong špeciálne pre odvetvia dekódovania a automobilového priemyslu. Je pokrytá nano lepidlom s prísavkami, tento inovatívny produkt je možné aplikovať na akýkoľvek typ karosérie z plechu, hliníka, živice alebo plastu a zaisťuje dokonalú priľnavosť aj pri vysokých rýchlostiach nad 80 mph.

Zákaznícky kontakt:

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10

20090 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.eu – www.guandong.eu