Home Témy Novinky a aktuality Kyocera : nové multifunkčné tlačiarne TASKalfa

Kyocera : nové multifunkčné tlačiarne TASKalfa

564
0

V súčasnom období pandémie čelí organizácia zo všetkých priemyselných odvetví nečakaným problémom a výzvam. Spoločnosť Kyocera Document Solutions Europe, popredný dodávateľ tlačiarní a kancelárskych riešení, cez všetky úskalia dnešnej doby pokračuje vo vývoji nových produktov a teraz predstavuje dve celkom nové farebné multifunkčné tlačiarne formátu A3: TASKalfa 3554ci a TASKalfa 2554ci.

Počas roku 2020 došlo k rýchlemu prechodu na fungovanie hybridných pracovísk alebo prácu z domova pomocou vzdialeného prístupu a vďaka zmenám a vývoju potrieb zákazníkov aj k dramatickému zrýchleniu digitalizácie. Spoločnosť Kyocera, ktorá sa okrem svojmu rešpektovanému radu tlačiarní a multifunkčných produktov špecializuje na IT riešenia a softvér, reagovala uvedením nových zariadení TASKalfa, ktorých cieľom je globálna transformácia pracovísk.

3554ci

Zariadenia využívajúce najnovšie technológie, ako je umelá inteligencia (AI), poskytujú riešenie, ktoré pomôže spoločnostiam pracovať rýchlejšie, dosahovať kvalitnejšie výsledky a zvýšiť produktivitu za kratší čas ako kedykoľvek predtým.

Silvester de koenig
Sylvester de Koning

„Tieto zariadenia opäť demonštrujú záväzok spoločnosti Kyocera pracovať na inováciách zameraných na zákazníka. V priebehu tohto obdobia neistoty sa potreby našich zákazníkov neustále menia a my sme pripravení dodať takú kvalitu, ktorá pomôže riešiť ich požiadavky”, hovorí Sylvester de Koning, Product Marketing Expert spoločnosti Kyocera Document Solutions Europe.

So zvýšenou rýchlosťou tlače a skenovania, špičkovým bezpečnostným vybavením a ľahko použiteľnými rozhraniami pomôžu tieto nové zariadenia TASKalfa zákazníkom pracovať efektívnejšie a zároveň im dajú nástroje na vytváranie nové hodnoty pre ich podnikanie.”

TASKalfa 3554ci a TASKalfa 2554ci s rýchlosťou tlače 35 str. A4/min., respektíve 25 str. A4/min. a rýchlosťou skenovania až 200 obr./min., poskytujú výnimočnú kvalitu bez zbytočných prestojov. Navyše so vstupnou kapacitou skenera až 320 stránok a reputáciou vysoko spoľahlivých produktov Kyocera sú tieto univerzálne multifunkčné tlačiarne postavené tak, aby fungovali aj cez vzdialený prístup.

Hybridný štýl práce otvoril pracoviská novým bezpečnostným rizikám, preto je ochrana dát pre najnovšie technológie celkom zásadná. Nové zariadenia TASKalfa sa tak môžu pochváliť vylepšenou funkciou kopírovania identifikačných kariet implementáciou nepretržitých bezpečnostných aktualizácií MFP, čo zaisťuje najvyššiu ochranu dôverných dokumentov. Vďaka jednotnému používateľskému rozhraniu (Uniform User Interface) je všetko používateľsky prívetivé.

Umelá inteligencia (AI)

Najnovšie AI technológie umožnia pri skenovaní používateľom zvýrazniť alebo prepísať ručne písané poznámky v dokumentoch bez toho, aby museli zmeniť formát alebo obrázok. Používatelia môžu navyše využívať funkciu Super Resolution, ktorá pomocou umelej inteligencie vylepší kvalitu fotografií a obrázkov s nízkym rozlíšením a vdýchne im nový život.

Kyocera je presvedčená, že vďaka svojmu holistickému prístupu k dokumentovým riešeniam, ktorý stojí na pevných základoch skladajúcich sa zo špičkových technológií, odborných znalostí a silného zamerania na zákazníka, budú tieto nové multifunkčné zariadenia zákazníci vysoko oceňovať.

O spoločnosti KYOCERA Document Solutions Czech, s.r.o.

KYOCERA Document Solutions Czech, s.r.o. je obchodnou spoločnosťou Kyocera Document Solutions Inc. so sídlom v japonskej Osake, ktorá je popredným poskytovateľom komplexného riešenia pre prácu s dokumentmi. Portfólio spoločnosti zahŕňa spoľahlivé a ekologické multifunkčné zariadenia a tlačiarne, rovnako ako obchodné softvérové aplikácie a poradenské služby, ktoré zákazníkom umožňujú optimalizovať a spravovať obeh dokumentov a dosahovať nové úrovne efektivity. Prostredníctvom odborných znalostí a empatického partnerstva je cieľom spoločnosti pomôcť organizáciám využiť ich vlastné znalosti na podporu zmien.

KYOCERA Document Solutions Inc. je dcérskou spoločnosťou firmy KYOCERA Corporation, ktorá je popredným dodávateľom priemyselných a automobilových súčiastok, polovodičov, elektronických zariadení, systémov na výrobu solárnej energie a mobilných telefónov. Počas fiškálneho roka končiaceho 31. marca 2020 dosiahli konsolidované tržby spoločnosti Kyocera Corporation 1,6 bilióna jenov (približne 14,7 miliardy USD). Kyocera sa objavuje na zozname „Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19“ spoločnosti Clarivate Analytics a je zaradená na 549. mieste v zozname najväčších verejne obchodovaných spoločností na svete do roku 2020 „Global 2000“ časopisu Forbes.

Viac informácií nájdete na https://www.kyoceradocumentsolutions.cz.