Home Prax Ako na... Esko: čo je nového?

Esko: čo je nového?

549
0

Esko pokračuje vo svojej sérii webinárov a na 11. marca o 16-tej hodine, pripravil ďalší webinár o svojich aktuálnych novinkách.

V rámci platformy Esko Innovation Hub bude  predstavená séria inovácií zameraných na rastúcu potrebu digitalizácie, automatizácie a zvyšovania produktivity, ako aj využitie cloudovej technológie.

Nemôžete sa dostať na živý webinár? Zaregistrujte sa a záznam dostanete potom.

Spíkri:

  • Ornit Gluzman (riaditeľka produktového marketingu, AVT) Leaderka riešení automatizácie pracovných tokov a automatizácie spoločnosti AVT. Úzko spolupracuje s vývojovými tímami, strategickými zákazníkmi a alianciami AVT.
  • Paul Land (product Manager, Esko) Paul má viac ako 20 rokov skúseností v obalovom priemysle. Pôvodne študoval grafický dizajn, ale rýchlo sa vzhliadol v predtlačovej príprave obalov. Pracoval vo väčšine oblastí priemyslu vrátane umeleckých diel, repro a farebných retušov. Má záľubu v zjednodušovaní a automatizácii.
  • Frank Woltering (product Manager Graphic Editing, Esko) Špecialista a produktový manažér pre súbor softvérových produktov v oblasti grafických úprav. Jeho základom je predtlačová príprava na obaly, bol dlhoročným používateľom produktov, ktoré dnes spravuje. Jeho poslaním je vytvárať interaktívne a automatizované riešenia, ktoré pomôžu predtlačovej príprave.
  • Jan De Roeck (marketing Director, Esko) Vysoko rešpektovaný a dôveryhodný pre svoj pohľad do grafického priemyslu a úroveň porozumenia pracovných tokov zákazníkov a požiadaviek trhu. Je častým rečníkom na priemyselných podujatiach a zastupuje Esko v rôznych profesionálnych obchodných združeniach.

Kľúčové témy:

  • Automation Engine SaaS (Software as a Servis)- zistite, ako môže nové riešenie SaaS pomôcť priniesť ešte viac výhod pre vašu predtlačovú prípravu
  • Vydanie Esko Software z marca 2021: inovácie v programoch ArtPro + a WebCenter AVT iCenter ponúka miesto pre kontrolu kvality

ESKO

Esko so sídlom v Gente (Belgicko), ako spoločnosť patriaca do skupiny Danaher, je globálnym dodávateľom integrovaných hardvérových a softvérových riešení pre digitalizáciu, automatizáciu a prepojenie procesov v obalovom priemysle, výrobe etikiet, či výstavníckom priemysle. Zamestnáva po celom svete asi 1 800 ľudí.

ylujwiyf2oosp7ml2ii5