Home Eventy drupa preview – 3rd Edition

drupa preview – 3rd Edition

693
0

18.decembra sa uskutoční tretie kolo virtuálneho stretnutia drupa preview.

Messe-Düsseldorf GmbH usporadúva už tretie kolo video konferencií a prezentácií drupa preview. Záujemcom sú k dispozícii tri bloky Conference Area, Exhibition Space a Networking Plaza. Je možné sa prihlásiť a pozrieť si ktorúkoľvek časť z prezentovaného programu, ako aj nájsť niečo zaujímavé v predchádzajúcich častiach, ktoré sú k dispozícii vo video knižnici drupa.

Conference Area – program na 18.12.2020

  • 09:40 – 10:10 Vysoko výkonné plasty pre vývoj a priemyselnú výrobu pomocou 3D tlače (Tom Krause, Head of Business Unit Additive Manufacturing , igus GmbH)
  • 10:20 – 10:50 Zmeny, príležitosti a budúce scenáre v polygrafickom priemysle (Beatrice Klose, generálna tajomníčka, Intergraf) Prednáška venovaná zmenám, príležitostiam a budúcim scenárom v európskom polygrafickom priemysle. Predstaví dopady programov BREXIT a COVID-19 a to, ako sa tento sektor dokáže prispôsobiť narušeniam a spoločenským zmenám.
  • 11:00 – 11:30  Chýbajúca integrácia technológií na balenie a označovanie (Horst Huber, CEO a zakladateľ Priint Group) Obaly sú rastúcim trhom tlačiarenského priemyslu. K dispozícii sú sofistikované a výkonné tlačiarenské a dokončovacie stroje, ale integrácia do systémov priemyselných spoločností a majiteľov značiek je v začiatkoch
  • 12:00 – 12:30 Tlačový priemysel – prehľad trhu (Charles Jarrold, výkonný riaditeľ BPIF – Britská federácia polygrafického priemyslu) Informácie o tom, ako obstál britský tlačový priemysel počas pandémie korona vírusov, súčasný stav tohto odvetvia a ďalšie vývojové trendy.
  • 14:00 – 14:30 Prípad použitia – dodávateľský reťazec tlače just-in-time, ktorý spája značku a spotrebiteľa (Kristin Kain, Strategický poradca) V tejto online panelovej diskusii navrhnú spoločnosti EFI, priint a Esko obraz „najlepšieho postupu“ balenia a tlače podporujúci kreatívny vernostný program v holandskej pekárni „Voncken“: Vernostný program Bakkerij Voncken láka spotrebiteľov, aby zhromaždili dostatok bodov na získanie fotografií svojich hrdinov v polaroidovom štýle v ich obľúbenej pekárni, ktoré si môžu doma uložiť v značkovej luxusnej zbierke. Takto si zákazníci doslova berú pekáreň Voncken domov. 22 predajní spoločnosti Bakkerij Voncken musí byť schopných doplniť svoje miestne zásoby zberných škatúľ aby sa po nazbieraní dostatočného množstva kreditov polaroidy hrdinov mohli expedovať priamo k spotrebiteľom, spolu s personalizovanou tlačenou reklamou. Pripojte sa k tomuto webináru a dozviete sa viac o dodávateľskom reťazci obalov a tlače a technológii pracovných postupov za vernostným programom. Zaistenie včasného dodania všetkých komponentov vedie k zapojeniu spotrebiteľov – čo je v konečnom dôsledku hlavným motorom obchodného rastu pekárne Voncken.
  • 16:00 -17: 00 Udržateľnosť v tlači: Ako tlačiarenský priemysel stanovuje a dosahuje globálne ciele udržateľného rozvoja (ESMA – Európska asociácia špecializovaných výrobcov tlače) Toto zasadnutie, sa zameriava na 17 cieľov trvalo udržateľného rozvoja OSN ako na východiskový bod pre diskusiu o zmenách v tlačových technológiách a na trhoch. Bude sa hovoriť o rôznych aspektoch trvalej udržateľnosti a jej implementácii do stratégie dodávateľov digitálnej tlače.

Exhibition Space

Tu spoločnosti prezentujú seba a svoje produkty v digitálnom showroome databázy vystavovateľov. Portréty spoločností, videozáznamy k výrobkom a popisy produktov poskytujú komplexný obraz o priemysle. Na interaktívnych webových prezentáciách  ponúkajú podrobné informácie o produktoch, nových procesoch a riešeniach v interaktívnom živom formáte.

 Networking Plaza

Tu je možné realizovať personalizované návrhy kontaktov na základe vašich záujmov a zamerania produktu. Inteligentný algoritmus sa učí prostredníctvom vašej interakcie a umožňuje generovanie kontaktov, plánovanie stretnutí a diskusií vo virtuálnych konferenčných miestnostiach.

Zmeškali ste niečo?

Webové prezentácie, vystavovateľské a produktové videá z predchádzajúcich častí  drupa preview sú k dispozícii vo video knižnici. Stačí sa prihlásiť alebo zaregistrovať a budete mať neobmedzený prístup k jej obsahu.