Home Prax Ako na... Marek Chrenko – Photoshop Academy

Marek Chrenko – Photoshop Academy

693
0

Radi by ste sa zdokonalili v práci s grafickým programom Adobe Photoshop? Ako začať? Na čo sa zamerať? Je toľko možností, ako sa dá tvoriť grafika, ktorý postup je ten správny?

V tom vám pomôže Česko Slovenská Photoshop Academy (PHAC).

Projekt Photoshop Academy (PHAC) sa formoval dlhší čas. Dôvod bol jednoduchý – na Slovensku neexistoval ucelený portál pre vzdelávanie sa v oblasti grafiky. Toto je najväčší problém u ľudí, ktorí začínajú. Nevedia, do čoho sa majú skôr pustiť. Veríme, že práve PHAC bude tou mapou, ktorú potrebuje každý, kto sa chce naučiť tvoriť či upravovať pútavú grafiku.

Photoshop Academy pripravuje každý mesiac bezplatný webinár, na ktorý sa môžete jednoducho prihlásiť aj vy. Čo je obsahom webinárov? Vopred sa stanoví téma – úprava fotiek, retuš či tvorba montáže. Dostanete podklady a ide sa na vec… tvoríme, trénujeme, učíme sa nové.

Tak ako z názvu napovedá, portál sa venuje primárne Photoshopu. Tvorenie grafiky ale nie je len o tomto programe. V súčasnosti sa pripravujú nové tréningy aj pre vektorovú grafiku (Illustrator, Affinity Designer). Účel bude zasvätiť nováčika do tajov grafického sveta.

Ak vás to zaujalo a chceli by ste sa zlepšiť v týchto oblastiach, choďte na adresu www.phac.sk a tam získate viac informácií.