Home Multimédiá HP: nové tlačiarne HP Latex 700 / 800

HP: nové tlačiarne HP Latex 700 / 800

622
0

HP predstavilo nové portfólio tlačiarní Latex 700 / 800 s množstvom ich výhod a predností.

Po roku pandémie predstavilo HP štyri nové latexové tlačiarne HP Latex 700, HP Latex 700W, HP Latex 800 a HP Latex 800W.

Čo prinášajú nové tlačiarne HP?

Oslnivý biely atrament

Toho času najbelší atrament na trhu, nežltnúci v čase (umožňuje vytvárať čistejšie obrysy a zvyšovať kontrast tlačených grafík na tmavých podkladoch). Výsledok je na základe testu podľa ISO / DIS 23498, kde v porovnaní s konkurenčnými alternatívami používajúcimi rozpúšťadlové a UV technológie s cenou pod 50 000 USD do mája 2020 boli výsledky najlepšie. Test sa uskutočňoval na čiernom nepriehľadnom samolepiacom vinyle, s tlačovým režimom 160% UF s použitím 1 litrovej bielej latexovej kazety HP 832. Vizuálna nepriehľadnosť = 91%.

zdroj: HP

Živšie farby

Vďaka novým tlačovým hlavám je možné tlačiť jemnejšie detaily obrázkov a textov aj pri vyšších tlačových rýchlostiach.

Zvýšený výkon

Nvé tlačové hlavy s viac tryskami, umožňujú dosiahnúť rýchlosť tlače až 36 m2/hod. – to predstavuje zvýšenie produktivity práce o viac ako 50% v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi HP Latex.

Guayente Sanmartin 2 web
Guayente Sanmartin

 „Keď uvažujete o tlačiarni HP Latex, predstavte si jedinečnú schopnosť povedať áno každej požiadavke zákazníka bez ohľadu na rýchlo sa meniaci rozvrh prác, alebo požiadavky aplikácie. Dodržíte termíny s istotou obsluhy a bezpečnosťou pre životné prostredie, pretože s HP Latex sa každý vyrábaný produkt stane udržateľným, ” uviedla Guayente Sanmartin, generálna riaditeľka pre veľkoformátový obchod, HP. „Nové portfólio tlačiarní HP Latex 700 a 800 umožní poskytovateľom tlačových služieb zvíťaziť tým, že sa budú orientovať na požiadavky zákazníkov a budú zahŕňať aj ambicióznejšie projekty – s vedomím istoty, že je to možné.“

Vyššia udržateľnosť

Použitím atramentov HP Latex na vodnej báze a kartónových kaziet HP Eco Carton z ekologickej recyklovateľnej lepenky sa znižujú emisie uhlíka o 60% a keďže tlačové hlavy a vrecká na atramenty sú recyklovateľné prostredníctvom bezplatného programu HP Planet Partners, využitie plastov prechodom z plastových atramentových kaziet na kartónové, kleslo o 80%. Vychádza sa tým v ústrety užívateľom, keď sa podľa interného výzkumu HP, takmer 85% tlačiarov vyjadrilo, že požaduje udržateľné produkty a postupy.

HP Eco Carton
HP Print and Cut

Modrenizovaný systém HP Latex Print and Cut Plus

Rezačky kompatibilné so všetkými tlačiarňami HP 700 / 800, používajúce optické zisťovanie polohy umožňujúce presnejšie orezy jednotlivých tlačových úloh. Stroje sú vybavené najnovším softvérom Raster Image Processor (RIP) a úplne novými konturovacími rezačkami pre lepšie výsledky pri tlači signage grafiky či tlači dekoratívnej. Medzi modernizované funkcie patrí optimalizovaná presnosť rezu vďaka vylepšeným konfiguráciám systému optického sledovania polohy. Pri tomto vylepšení načítava rezačka HP čierne vnútorné čiary pozdĺž tlačovej úlohy a vykonáva ďalšie merania, pričom na identifikáciu úlohy ďalej napomáhajú nové čiarové kódy HP umiestnené na vytlačených hárkoch.

HP PrintOS

Systém, ktorý umožňuje tlačiarovi sledovať a riadiť svoju tlačovú flotilu pomocou cloudového rozhrania, ktoré môže používať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek.

Tlačiarne majú množstvo ďalších výhod, ako napríklad menšie rozmery zásobníka na papier s prepracovaným dizajnom, čo umožní lepšie využitie priestoru, farebnú dotykovú obrazovku reagujúcu veľmi rýchlo a rozhranie obsahujúce vylepšenú ponuku, vďaka ktorej sa so zariadením veľmi ľahko pracuje. A mnoho ďalšieho.

Záznam z webinára HP o týchto nových tlačiarňach si môžete pozrieť tu.

Viac informácií o spoločnosti HP Inc. je k dispozícii na www.hp.com.

1024px HP logo 2012.svg