Home Design Düsseldorf : PSI 2023

Düsseldorf : PSI 2023

236
0
PSI 2023

Po trojročnej prestávke sa 10-12 januára opäť konal veľtrh reklamných produktov PSI (Promotional Product Service Institute) v nemeckom Düsseldorfe.

Už vyše 50 rokov

Veľtrh PSI, ktorý existuje od roku 1962 je popredným európskym veľtrhom pre priemysel reklamných produktov a služieb v reklamnom priemysle. Inštitút propagačných produktov (PSI) je so svojimi 6 000 členmi najväčšou európskou sieťou spoločností v odvetví reklamných produktov. Medzi členské spoločnosti patria výrobcovia, dovozcovia, distribútori, konzultanti a agentúry. Už viac ako 50 rokov tak PSI podporuje týchto členov v širokej škále oblastí, aby im pomohla úspešne zvládnuť každodenné obchodné výzvy. Inštitút poskytuje elektronický a osobný prieskum produktov, rôzne online služby, odborné školenia, či aktuálne správy. Členom PSI sa môžete stať aj vy – po vyplnení prihlášky.

PSI 2023

Ročník 2023

Tohto roku sa 487 vystavovateľov z viac ako 35 krajín predstavilo návštevníkom v 4 veľtržných halách Messegelande Düsseldorf, na celkovej ploche 44.000 m2.

Prezentovaný sortiment zahŕňal klasiku aj kreatívne novinky, lacné darčeky so širokým dosahom ako aj kvalitné produkty tvorené na mieru, skrátka aktuálne reklamné predmety vo všetkých možných a mysliteľných variantoch, ako aj produktové premiéry, inovácie a trendy. Veľtrh propagačných produktov je ideálnou platformou na iniciovanie obchodných stretnutí, udržiavanie a budovanie kontaktov, školení a ponúka všetko, čo potrebujete na získanie poznatkov o reklamnom trhu. Neoddeliteľnou súčasťou PSI v Düsseldorfe sú oblasti dokončovacích a tlačiarenských techník v priemysle reklamných produktov, ako aj textilu a merchandisingu, ktoré doteraz zastrešovali veľtrhy viscom a PromoTex Expo, čím je tak pokryté celé spektrum vizuálnej, textilnej a haptickej reklamy a komunikácia. Reklamný veľtrh je hotspotom textilných úpravcov, špecialistov, predajcov reklamných produktov, reklamných technikov, ale aj dizajnérov a agentúr v oblasti reklamy a predaja. Jednodňový lístok stál 23€, trojdňový 39€.

PSI 2024

Bol vyhlásený termín konania budúceho ročníka, ktorý sa uskutoční 9-11 januára 2024, samozrejme v Düsseldorfe. Zapíšte si termín do kalendára.

Čiastočne konkurenčným podujatím je poľský veľtrh Rema Days, ktorý sa bude konať 1.-3.2.2023 vo Varšave.