Home Prax HR Kto je kto: Florian Pitzinger / Heidelberg

Kto je kto: Florian Pitzinger / Heidelberg

209
0
Florian Potzinger - Heidelberg

Florian Pitzinger je novým vedúcim komunikácie pre celú skupinu HEIDELBERG.

Heidelberg: Florian Pitzinger
Heidelberg: Florian Pitzinger

Florian Pitzinger (37) prevzal 1. marca 2023 funkciu vedúceho globálnej korporátnej komunikácie v Heidelberger Druckmaschinen AG (HEIDELBERG). Jeho oblasť zodpovednosti zahŕňa všetky komunikačné kanály a manažment značky. Pán Pitzinger naposledy pracoval u výrobcu pneumatík Michelin a predtým v technologickej spoločnosti Robert Bosch GmbH.

Heidelberg: CEP Ludwin Monz
Heidelberg: Dr. Ludwin Monz CEO

„Som veľmi rád, že môžem privítať Floriana Pitzingera v tíme HEIDELBERG. S našimi produktmi a službami, ako sú známe tlačiarenské stroje, stojíme za integrovanými riešeniami – tie teraz budeme ponúkať aj v komunikácii. Spoločne povedieme integrovanej komunikácie, ktorá ešte viac zviditeľní našu stratégiu na medzinárodnej úrovni a bude naďalej podporovať internú kultúrnu transformáciu v rámci spoločnosti,“ hovorí Dr. Ludwin Monz, CEO.

Heidelberg

„HEIDELBERG je fascinujúca spoločnosť, ktorá stojí za vysokou kvalitou a inováciami. Čo považujem za mimoriadne pozoruhodné, je odolnosť a prispôsobivosť, ktorú zamestnanci spoločnosti preukázali v posledných rokoch. Napĺňať tieto hodnoty spoločnosti v mojej novej úlohe a mať možnosť prispieť k budúcnosti ma veľmi vzrušuje,“ hovorí Florian Pitzinger.