Home Eventy Interpack 2023: Haly sú preplnené

Interpack 2023: Haly sú preplnené

304
0
interpack 2023

Po šiestich rokoch a nútenej prestávke počas pandémie sa najväčší svetový veľtrh pre obalový priemysel a súvisiace spracovateľské odvetvia opäť uskutoční.

Interpack plne obsadený

Od 4. do 10. mája 2023 sa nemecký Düsseldorf opäť stane obchodnou platformou pre svetový obalový priemysel a technologickou dielňou budúcnosti. Je vypredaných všetkých 18 hál, ktoré na výstavisku sú. Vystavovať bude 2866 vystavovateľov z 55-tich krajín sveta, pričom pre lepšiu a rýchlejšiu orientáciu je veľtrh rozdelený na niekoľko logických častí. Celková výstavná plocha zodpovedá veľkosti 37-mych  futbalových ihrísk. Nachodíme sa.

Všetky podrobnosti o nadchádzajúcom veľtrhu interpack 2023, sme sa dozvedeli na medziníárodnej tlačovej konferencii v Budapešti.

Megatrendy

Už od roku 1958 je Interpack partnerom sveta obalového priemyslu. Aliancia obalových veľtrhov zahŕňa okrem interpack v Dusseldorfe ešte ďalších šesť svetových veľtrhov poriadaných po celom svete.

interpack alliance
Thomas Dohse: interpack 2023
hot topics male
Thomas Dohse: interpack 2023

Dnes interpack demonštruje najmä vplyv, ktorý majú megatrendy ako konektivita, bezpečnosť a udržateľnosť na budúcnosť neustále sa rozvíjajúceho obalového priemyslu.

Kľúčovými témami tohto ročníku budú

  • Cirkulárna ekonomika
  • Management zdrojov
  • Digitálne technológie
  • Produktová bezpečnosť

„Podmienky, ako je nedostatok zdrojov a narušené dodávateľské reťazce, predstavujú pre toto odvetvie veľké výzvy, zatiaľ čo faktory, ako je rastúci dopyt, nové technológie a rastúce povedomie o udržateľnosti, nám zároveň ponúkajú veľké šance posunúť sa vpred,“ hovorí Thomas Dohse, riaditeľ veľtrhu. A ďalej dodáva:  „Interpack je miesto, kde priemysel vytvára budúcnosť na globálnej úrovni“

Efektívne plánovanie

Návštevníci nájdu na interpack 2023 všetko na jednom mieste. Orientácia je optimalizovaná tak, aby umožnila efektívnejšie plánovanie návštev. Prepracované usporiadanie umožnila nová koncepcia výstavných hál, ktorá bude takto realizovaná po prvýkrát. Šesť ťažiskových oblastí výstavy,

  • Stroje pre balenie potravín, nápojov, spotrebného a priemyselného tovaru
  • Stroje pre balenie sladkostí a pečiva
  • Stroje pre balenie liekov a kozmetiky
  • Stroje na etiketovanie a značenie, integrovaná potlač obalov
  • Obalové materiály
  • Príslušenstvo

bude logicky priestorovo aj farebne odlíšených, čím sa zjednoduší orientácia na výstavisku.

the range
Thomas Dohse: interpack 2023

Inšpirácie

Bohatý sprievodný program prinesie inšpirácie, podnety pre progresívne a vizionárske koncepty, niekoľko špeciálnych výstav a diskusných fór. Po celú dobu veľtrhu bude k dispozícii vysielanie interpack TV štúdia, magazín veľtrhu, aplikácia pre mobilné platformy, ktoré sprístupnia databázu vystavovateľov a produktov, interaktívny plán jednotlivých hál, plánovač stretnutí, podcasty a videá a mnohé ďalšie.

Keďže vstupné na jeden deň je stanovené na 65€ (online), alebo 75€ (kúpa na mieste), odporúčame si lístok kúpiť v predstihu online. Rovnako je možné online nákupom ušetriť pri vstupenkách na celú dobu trvania veľtrhu.

.

Join the no.1 Interpack 2023
O.Králik: interpack 2023