Home Design Printwear & Promotion LIVE !

Printwear & Promotion LIVE !

198
0
pRINTWEAR AND pROMOTION lIVE 2022

Výstava, ktorá je etablovaná ako každoročné miesto stretnutia a štartovacia rampa pre nové vybavenie, doplnky a rady oblečenia, venovaná najmä britskému odevnému priemyslu.

Dopĺňame náš kalendár polygrafických výstav o ďlšiu akciu: Viac ako 100 vystavovateľov sa od 26. do 28. februára 2023. zíde v hale číslo 20 v Birminghamskom výstavisku NEC. Minuloročná aprílová výstava 2022 sa konala na pozadí pandémie COVID-19,  ale vďaka podpore zo strany vystavovateľov bola úspešná. Hoci počet návštevníkov bol nižší ako zvyčajne, tých 4 500, ktorí sa zúčastnili, prišlo so skutočným zámerom. Tohtoročný presun späť do februára, ktorý je vo všeobecnosti pokojnejším obdobím v rušnom kalendári dekoratérov odevov, bude vhodnejší na to, aby sa ho mohli zúčastniť mnohí ďalší.

web header

Výstava Printwear & Promotion LIVE! 2023 má za cieľ poskytnúť viac toho, čo ste od výročnej výstavy očakávali. Očakávajte živé, dynamické a interaktívne podujatie, ktoré predstaví všetko nové v oblasti zdobenia odevov a predstaví viac ako 100 dodávateľov. Cieľom je poskytnúť inšpiráciu a ponuku výučby a poradenstva prostredníctvom workshopov, živých ukážok a seminárov s množstvom odborníkov z odvetvia, ktorí sú každoročne prítomní. Priama tlač na fóliu (DTF) bola určite hlavným lákadlom už na P&P LIVE! 2022, pričom tohto roku túto napredujúcu technológiu bude prezentovať na svojich stánkoch viac ako 15 vystavovateľov. Jedným z nich bude aj Mimaki so svetovou premiérou svojej prvej DTF tlačiarne v sortimente.

Návštevníkom je k dispozícii aj aplikácia pre smartfóny s viacerými užitočnými on-line informáciami.