Home Multimédiá Epson: nové veľkoformátové digitálne foto tlačiarne

Epson: nové veľkoformátové digitálne foto tlačiarne

235
0
EPSON Sure Color

Spoločnosť Epson oznámila rozšírenie svojho radu SureColor SC-Px500 o tri 24″ a jednu 44″ veľkoformátovú tlačiareň, pre veľkoobjemovú výrobu plagátov a kopírovacie prevádzky.

Nové 24“

Pribudli tri tlačiarne v šírke 24“, t.j. 610 mm:

  • SureColor SC-P6500E (jedna rola)
  • SureColor SC-P6500DE (dve role)
  • SureColor SC-P6500D (dve role a PostScript)

Sú to kompaktné stroje malých rozmerov, na tlač plagátov a fotografií, s výnimočnou kvalitou obrazu, nízkymi prevádzkovými nákladmi a jednoduchou obsluhou. Dokážu tlačiť na širokú škálu typov médií vrátane tabúľ. Atramenty sú v 350/700 ml baleniach, rýchlosť tlače je do 18m2 / hodinu.

Epson SureColor - kompaktne rozmery
Epson: kompaktnosť 24″ tlačiarní

Nová44“

Oznámená bola aj nová, ľahko ovládateľná 44-palcová (1117mm), produkčná tlačiareň s inteligentnými funkciami a systémom šiestich farieb – SureColor SC-P8500DL(dve role). Doplnila tak jestvujúci model SureColor SC-P8500D (dve role a PostScript). Model SC-P8500DL obsahuje 1,6 l vstavané atramentové balenia pre veľké objemy tlače. V maximálnom rozlíšení dokáže stroj tlačiť 1200 x 1400 DPI, rýchlosťou do 18m2 / hodinu. Vďaka zásobníku na dve role je možné automaticky prepínať medzi dvoma rôznymi typmi médií, v rôznom formáte.

Epson SC-P8500DL
Epson SC-P8500DL

Šesť atramentov

Všetky tlačiarne tejto série používajú EPSON technológiu Micro TFP PrecisionCore  s 6-timi farebnými pigmentovými atramentami UltraChrome Pro6.

inkpack all rno
Epson UltraChrome Pro6

Tieto teraz  obsahujú ďalší šedý atrament na rozšírenie farebného gamutu, hladkú gradáciu a menšiu zrnitosť. To znamená, že kvalita tlače je ekvivalentná s ostatnými 8-farebnými tlačiarňami. Spolu sú tu teda: Photo Black + Matte Black + Cyan + Yellow + Magenta  a Grey. Tlačová hlava PrecisionCore MicroTFP s technológiou kvapôčok s premenlivou veľkosťou (min. kvapka 3,5 pl) a technológiou overovania dýz spolu vytvárajú živé a kvalitné obrázky. Technológiu podporuje aj Adobe Postscript 3, ktorý poskytuje rýchlejšie časy spracovania pre reprodukciu obrázkov. Tlačové hlavy majú po 1600 trysiek pre každú farbu.

Jednoduchosť a vysoká produktivita

Všetko bolo podriadené tomu, aby pri maximálnej jednoduchosti obsluhy a prevádzkového servisu, neutrpela výsledná kvalita tlače pri zachovaní produkčnej  rýchlosti. Ovládacie prvky spolu s dotykovou obrazovkou, sú dostupné na prednej strane tlačiarne. Tlačové hlavy, sú chránené pred prachom a časticami, čím sa znižujú náklady na údržbu, zatiaľ čo 6-farebná súprava atramentov tiež znižuje prevádzkové náklady vďaka použitiu menšieho množstva atramentu v porovnaní s inými 8-farebnými modelmi. Aby bolo možné dokumenty tlačiť dôverne a bezpečne v rušných kopírovacích a maloobchodných prostrediach, tlačiarne ponúkajú vylepšené funkcie IT a zabezpečenia, medzi ktoré patrí bezpečnostná ochrana NFC, plus šifrovaný PIN a prístup riadený heslom.

Vkladanie a vyberanie kotúčov papiera je jednoduché, vďaka automatickému  mechanizmu. Produktivitu ďalej zvyšuje PORT Epson Cloud Solution, ktorý umožňuje kontrolu stavu tlačiarne na diaľku zo smartfónu alebo tabletu, zatiaľ čo používanie a výkon tlačiarne možno monitorovať prostredníctvom monitora produkcie s aktualizáciami v reálnom čase, aby sa zaistila vysoká produktivita.

O spoločnosti Epson

Spoločnosť Epson je globálny technologický líder vyrábajúci atramentové tlačiarne a digitálne tlačové systémy, projektory 3LCD, hodinky či priemyselných robotov. Skupina Epson, vedená spoločnosťou Seiko Epson Corporation so sídlom v Japonsku, zamestnáva viac ako 81 000 ľudí v 85 spoločnostiach po celom svete.

Epson