Home Eventy WARSAW PACK 2023: 8 edition

WARSAW PACK 2023: 8 edition

279
0
Warsaw Pack 2023

Ôsmy ročník najrýchlejšie rastúceho stredoeurópskeho veľtrhu balenia a baliacej techniky sa uskutoční koncom apríla vo Varšave.

Organizovaný rast

Baliarenský veľtrh pod patronátom Poľskej komory baliaceho priemyslu zaberie na známom výstavisku PTAK Warsaw Expo – ktoré poznáme najmä vďaka výstave Rema Days – viac ako 40.000 m2. Celá plocha bude  tematicky rozdelená na šesť zón:

Poľská komora obalového priemyslu - logo
  • Baliaca technika
  • Obaly
  • Etikety, označovanie a tlač
  • Automatizácia
  • Elektronický obchod
  • Logistika a skladovanie

Návštevníci sa tak ľahko zorientujú a každý si vyberie to, čo ho zaujíma. Rekordných viac ako 360 vystavovateľov predvedie riešenia pre potraviny, kozmetiku, farmáciu, dopravu, či priemysel. Katalóg vystavovateľov je k dispozícii tu.

Warsaw Pack rastie naozaj neuveriteľným tempom, v priebehu svojej doterajšej existencie už strojnásobil počet návštevníkova tohto roku pribudne aj rekord v počte vystavovateľov, ktorý tak nadviaže na pred covidové obdobie.

štatistika Warsaw Pack - návštevníci a vystavovatelia
Warsaw Pack: história počty návštevníkov a počtu vystavovateľov

Kedy kde a ako

Termín: 18. – 20.4.2023

Miesto: Ptak Warsaw Expo

Samotnú výstavu doplnia školenia, konferencie, súťaž o inovatívne obaly a špeciálna zóna pre obchodné stretnutia. Bola vytvorená aj Programová rada, v ktorej sú zastúpení lídri z baliarenského priemyslu, komory a inštitúcií.

ptak Warsaw Expo - logo