Home Témy Novinky a aktuality Kongsberg: 5 sôsobov ako zarobiť

Kongsberg: 5 sôsobov ako zarobiť

198
0
Kongsberg - tipy

Výrobca rezacích stolov Kongsberg Cutting System ponúka niekoľko rád, ako je možné zvýšiť marže pri ich používaní.

Kongsberg ponúka zdarma stiahnutie brožúry s niekoľkými tipmi ako pri používaní rezacích stolov môžete profitovať viac. Ak rezací stôl už vlastníte, alebo uvažujete nad jeho kúpou, sú nižšie uvedené body hodné zamyslenia.

5 ways to make money - Kongsberg
Zdroj: Kongsberg

Pýtajte si viac

Ponúkajte prémiové služby. Rezací stôl je veľmi univerzálny – môžete meniť materiály, rezať do tvrdých dsiek, flexibilných médií, alebo textilu. Viete kombinovať rezanie s tlačou, realizovať štandard, alebo špeciálnu zákazkovú úpravu. Môžete robiť zrýchlené / urgentné objednávky. Popíšte a vysvetlite zákazníkovi pridanú hodnotu, ktorú mu poskytnete.

Urobte to do zajtra

Ponúknite krátke dodanie. Čas sú peniaze. Čas výroby nie je závislý iba od vášho hardvéru. Kongsberg vie rýchlo meniť nástroje, prispôsobiť rýchlosť materiálu, znižovať prestoje. Zrýchlite výrobný proces, optimalizujte prijatie objednávok, predtlačovú prípravu a získajte prémiu za rýchle vybavenie.

Nikdy nehovorte nie

Outsourcing všetkých vysoko špecializovaných dokončovacích prác sú vyhodené peniaze. Kongsberg zvládne papier, lepenku, penové PVC, alebo akryl, polypropylén, PVC, textil, drevo, hliníkový kompozit a mnoho ďalších. Vie rezať, robiť V zárezy, ryhovať, frézovať, leštiť, gravírovať, či dokonca pridať Braillovo písmo. Je to ohromná škála aplikácií, ktoré dokážete zvládnuť.

Urobte to lepšie

Dodávajte dokonalosť. Buďte hrdí na svoje tlačové úlohy a nezanedbajte dokončovacie úpravy. Dokončovanie je o dokonalosti. Ušetrite čas, tým, že to zvládnete na prvý krát. Odstráňte výrobné chyby pomocou automatiky na rozpoznávanie materiálov a nástrojov. pracujte rýchlo, ale nie na úkor kvality. Spokojní zákazníci sa vrátia.

Pracujte inteligentne

Zefektívnite pracovné postupy, rezervy sú až 45%. Dobrý pracovný postup šetrí čas, eliminuje chyby. Nech nie je rezací stôl úzkym hrdlom vašej produkcie. Nechajte Kongsberg bežať bez dozoru, aby sa operátor mohol zatiaľ venovať iným prácam. Šetrite čas inteligentným softvérom, aby výrobné súbory boli rýchlo pripravené do konštrukčných návrhov, na tlač a rezanie. Využite výstupy JDF a QR kódy pre automatizáciu celého procesu. Získajte zo svojho hardvéru maximum pri znižovaní chýb a odpadu.

O spoločnosti Kongsberg sme písali už dávnejšie – od jej predaja američanom spoločnosťou ESKO, cez nástroj VariAngle, s plynulým nastavovaním uhla rezu, až po akvizíciu distribútora MultiCam, Inc.

Kongsberg Precision Cutting Systems