Home Eventy RemaDays 2023: účasť nutná!

RemaDays 2023: účasť nutná!

279
0
RemaDays 2023

Najväčší veľtrh v Poľsku, strednej a východnej Európe a druhý najväčší veľtrh reklamy a tlače v Európe vôbec, čaká 18-ty rekordný ročník.

Rekordný ročník

rozklad REMA header 1

RemaDays Varšava už od roku 2005 spája reklamný a polygrafický sektor nie len v Poľsku, ale prakticky v celej Európe. 18. ročník RemaDays bude jedinečný, keďže prinesie viacero rekordov:

  • plochu 50 000 m2
  • 830 vystavovateľov/značiek
  • 10 konferencií
  • účasť vyše 30.000 návštevníkov z celého sveta
  • 30 prednášajúcich na RemaCongress

Medzinárodný veľtrh reklamy a polygrafie sa bude konať na výstavisku Ptak Warsaw Expo v dňoch 1. – 3. februára 2023. Výstavisko je dosiahnuteľné všetkými druhmi dopravy, zo železničných staníc Central a West budú zdarma premávať kyvadlové autobusy, parkovanie v areáli je rovnako zdarma.

Vstupenku môžete získať po registrácii tu:

Odvetvový rozsah veľtrhu

Každoročne je to príležitosť zoznámiť sa s ponukami popredných európskych výrobcov a distribútorov strojov a materiálov pre tlač, polygrafickú a reklamnú výrobu, nových technológií, či tvorcov darčekových a reklamných textílií spolu s obalovou a polygrafickou výrobou. Odvetvový záber podujatia bol dodatočne rozšírený o poskytovateľov služieb v oblasti vizuálnej reklamy a reklamných nosičov, svetelnej reklamy, POS, ako aj médií a zariadení na predajných miestach. To všetko preto, aby návštevníci mohli opustiť RemaDays Varšava s vedomím úplného prehľadu najatraktívnejších a najinovatívnejších ponúk a riešení pre toto odvetvie.

REMA DAYS hlavne smery

RemaDays Varšava je z veľkej časti networking a B2B stretnutia, ale nielen. Veľký dôraz sa na podujatí kladie na priemyselné vzdelávanie. Najväčší odborníci v tomto sektore zdieľajú svoje znalosti, trendy, nové technológie a globálne inovácie počas početných konferenčných panelov, ktoré sa konajú počas podujatia. Je to tiež príležitosť overiť si vlastné nápady a viesť konštruktívne individuálne workshopy s prednášajúcimi, aby ste vo svojom podnikaní zaviedli zmeny, ktoré zvýšia konkurencieschopnosť a posilnia vašu pozíciu na trhu. Prinášame základný prehľad vystavovateľov.

RemaCongress

remacongress

RemaDays Varšava je rovnako organizátorom najvýznamnejšieho podujatia pre reklamný a polygrafický sektor – RemaCongress. Viac ako 30 uznávaných rečníkov – počas týchto troch dní vám skúsení odborníci z praxe a odborníci z odvetvia predstavia aktuálnu situáciu v sektore, predpovede a trendy na najbližšie roky. Kompletný zoznam rečníkov bude zverejnený už čoskoro.

Veľká kniha reklamy a tlače

Ako počas každého ročníka veľtrhu RemaDays vo Varšave, všetci návštevníci dostanú vydanie katalógu pripraveného špeciálne pre túto príležitosť – Veľkú knihu o reklame a tlači. Budú tak môcť využiť bohaté kompendium vedomostí o tomto odvetví.

Remadays header ksiega
RemaDays: Veľká kniha reklamy a tlače

Myšlienka Veľkej knihy o reklame a tlači je jednoduchá – má ísť o akéhosi sprievodcu reklamným a polygrafickým sektorom, ktorý sa bude hodiť nielen počas RemaDays Varšava, ale aj po podujatí. Nie je to len zoznam vystavujúcich spoločností, ale bohaté kompendium, ktoré vám umožní zbierať informácie o lídroch v odvetví a vidieť, ako vyzerá celá škála služieb, ktoré ponúkajú. Súčasťou Veľkej knihy o reklame a tlači je sektor venovaný spoločnostiam zodpovedným za výrobu reklamných pomôcok. Medzi nimi nájdete výrobcov špendlíkov, písacích potrieb, spoločenských hier a dokonca aj domácich spotrebičov, ktoré je možné objednať s individuálnym označením. Ich možnosti sú také široké ako predstavy zákazníka. Nájdete tu aj spoločnosti zodpovedné za tvorbu webových stránok, CRM či systémov správy, okrem iného, pre tlačiarne. Okrem toho sú tu aj poskytovatelia svetelných služieb. Neóny, LED moduly, profily pre systémy, napájacie zdroje a dokonca aj infokiosky – v knihe nájdete všetko, čo priemysel v tejto oblasti očakáva. Samozrejme sú v knihe aj poskytovatelia služieb vonkajšej reklamy, ktorí ponúkajú širokú škálu produktov – od nosičov a tabúľ až po balóny a reklamné konštrukcie. Dôležitými prvkami Veľkej knihy reklamy a polygrafie sú aj časti venované obalom, fotografickým službám a POS materiálom. Ide o celý rad firiem, ktoré vyrábajú vitríny, rámy, stojany, displeje či digitálne reklamné materiály. Jednou z častí knihy je časť venovaná tlači. Obsahuje informácie o stovkách dodávateľov pôsobiacich v tomto odvetví priemyslu. Neexistuje pre nich materiál, na ktorom by nemohli vytvoriť individuálny projekt. Technologické oddelenie ponúka aj tlač fólií, laminátorov a tlačiarní všetkých typov, čo môže pomôcť aj pri vytváraní zákaziek na mieru podľa vlastných požiadaviek. Nájdete tu aj časť venovanú firmám zaoberajúcich sa reklamným textilom. Sú medzi nimi nielen dodávatelia hotových výrobkov, ale aj podnikatelia ponúkajúci stroje – vyšívacie, ultrazvukové či lemovacie stroje. Veľká kniha o reklame a tlači je najväčším prehľadom v tomto odvetví a RemaDays Varšava je jediná príležitosť, kde môžete toto vydanie získať.

RemaDays 2023