Home Prax HR Kto je kto: Christian Thieme / Kyocera Document Solutions Germany

Kto je kto: Christian Thieme / Kyocera Document Solutions Germany

187
0
KYOCERA logo

Kyocera Document Solutions Germany, poskytovateľ v oblasti správy informácií a dokumentov, vymenoval Christiana Thiemeho do predstavenstva spoločnosti ako Group Directora pre financie, general administration & IT.

Christian Thieme ako medzinárodne skúsený finančný manažér s prevádzkovými a všeobecnými znalosťami v oblasti riadenia prináša do Kyocery rozsiahle know-how z rôznych odvetví. Ako Group Director Finance, General Administration & IT, je teraz Thieme zodpovedný za tri kľúčové oblasti riadenia digitálnej transformácie a budúcej orientácie v skupine spoločností.

christian thieme Kyocera
Kyocera: Christian Thieme

Ústrednú úlohu zohráva štandardizácia procesov v spoločnosti Kyocera Document Solutions Germany a dcérskych spoločnostiach Kyocera AKI a ALOS. Plynule tak nadväzuje na úspešnú prácu Michaela Bludaua, ktorý túto divíziu vedie od roku 2020 a tento rok odíde do dôchodku.

„Sme hrdí, že sa nám podarilo získať Christiana Thiemea ako nového riaditeľa pre financie, všeobecnú správu a IT,“ hovorí Dietmar Nick, generálny riaditeľ Kyocera Document Solutions Germany. „To nám umožňuje zabezpečiť bezproblémové odovzdanie štafety v tejto oblasti v počiatočnom štádiu. Rovnako ako Michael Bludau, keď nastúpil, aj Christian nás presvedčil ako finančný expert s výraznými vodcovskými vlastnosťami. Prináša bohaté skúsenosti a sme si istí, že významne prispeje k úspešnej budúcnosti Kyocery.“

Naposledy Thieme riadil obchod AO Deutschland Ltd ako generálny riaditeľ pre Nemecko. V online predajcovi so zameraním na bielu techniku ​​a elektrospotrebiče s viac ako 450 zamestnancami a vlastnou logistikou bol zodpovedný za preorientovanie organizácie smerom k ziskovosti a za dôslednú optimalizáciu a reštrukturalizáciu procesov. Pred nástupom do AO Germany zastával Christian Thieme národné a medzinárodné riadiace pozície s finančnou zodpovednosťou v spoločnostiach ako Harley-Davidson Europe, Colart International Holdings a Mattel.

„Naozaj sa teším na svoju novú úlohu v dobre zavedenom manažérskom tíme,“ dodáva Christian Thieme, nový Group Director Finance, General Administration & IT v Kyocera. „Svojou odbornosťou by som rád prispel k identifikácii ďalšieho potenciálu v skupine spoločností a jeho využitiu pre našich zákazníkov a partnerov. Ako odborník na správu informácií a dokumentov s desiatkami rokov skúseností má Kyocera najlepšiu pozíciu na to, aby podporila spoločnosti pri digitalizácii ich informačných procesov a aby boli flexibilnejšie, udržateľnejšie, bezpečnejšie a rýchlejšie.“

Vo svojej novej pozícii bude Christian Thieme zodpovedať Dietmarovi Nickovi, výkonnému riaditeľovi Kyocera Document Solutions Germany.

KYOCERA logo