Kto je kto: Dario Urbinati / Gallus

    149
    0
    Gallus: Dario Urbinati

    Skupina Gallus, ktorá je súčasťou spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG, vymenovala za svojho nového generálneho riaditeľa Daria Urbinatiho.

    Dario Urbinati, doterajší riaditeľ predaja a služieb nahradí ako generálny riaditeľ Dr. Franka Schauma, ktorý bude zodpovedný za divíziu Print spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG.

    Ako nový generálny riaditeľ Urbinati prináša svoje vedúce skúsenosti z globálneho priemyslu etikiet a obalov. V švajčiarskej spoločnosti Gallus pracoval v rokoch 2007 až 2016, naposledy ako výkonný riaditeľ pre juhovýchodnú Áziu. Nasledovali pozície v Omet China (Managing Director, úzke až stredné webové formáty) a v Actega Metal Print GmbH v Nemecku (Chief Sales & Marketing Officer). Dokázal pomôcť inovatívnemu procesu metalizácie Actega, ktorý umožňuje metalické efekty pri šetrnom využívaní zdrojov, k úspešnému debutu.

    Gallus: Dario Urbinati
    Gallus: Dario Urbinati

    Dr. Ludwin Monz, generálny riaditeľ spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG, k novému menovaniu hovorí: „Dario Urbinati sa osvedčil pri reorganizácii podnikania v strategicky dôležitých oblastiach. Na základe jasnej vízie budúcnosti pre trh s etiketami presadil okrem mnohých iných aspektov aj servis a podporu, marketing a predaj. Spustil tiež ambicióznu stratégiu udržateľnosti, podľa ktorej by mali byť produkty Gallus do konca roku 2022 klimaticky neutrálne. Moja vďaka patrí Dr. Frankovi Schaumemu, predchádzajúcemu generálnemu riaditeľovi, za jeho vynikajúce vedenie. Vítame skutočnosť, že zostane v skupine Gallus ako predseda predstavenstva.”

    V súčasnosti sa v sídle spoločnosti v St. Gallen pod Urbinatiho dohľadom stavia „Gallus Experience Center“. Cieľom je vytvoriť miesto stretnutia celého hodnotového reťazca – so zákazníkmi, značkovými spoločnosťami a dodávateľmi – na výmenu nápadov, skúseností a riešení. Otvorenie demonštračného centra je naplánované na jar 2023.

    O skupine Gallus

    Skupina Gallus s výrobnými závodmi vo Švajčiarsku a Nemecku sa zaoberá vývojom, výrobou a predajom konvenčných a digitálnych úzkych kotúčových strojov na tlač etikiet a obalov. Sortiment strojov dopĺňa rad sieťotlačových platní (Gallus Screeny), celosvetový decentralizovaný servis a rozsiahly sortiment tlačiarenského príslušenstva a náhradných dielov. Produkty a služby značky Gallus sa predávajú prostredníctvom globálnej predajnej a servisnej siete spoločnosti Heidelberg. Skupina Gallus zamestnáva približne 300 ľudí, z toho 160 v centrále v St. Gallen vo Švajčiarsku.

    Gallus logo