Home Témy Novinky a aktuality LET THE MUSIC PLAY!

LET THE MUSIC PLAY!

196
0
Guandong Trio

GUANDONG: Nové TRIO je na scéne.

Inovácia je pulzujúcim srdcom Guandongu, ktorý v priebehu rokov pokračoval v experimentovaní a výrobe inovatívnych tlačových materiálov natoľko, že je na európskom trhu uznávaný ako „špecialista špecialít“. Dynamická spoločnosť, ktorá sa venuje tvorbe inovatívnych materiálov, ktoré prekračujú hranice vizuálnej komunikácie. Spoločnosť si vybrala Viscom pre svoju predohru na sezónu 2022-2023, kde nové TRIO odštartuje tanec tým, že sa uchádza o zvolenie za produkt roka.

Guandong: Edoardo Elmi
Guandong: Edoardo Elmi

Dokonalá symfónia

Slovami Edoarda Elmiho, prezidenta a zakladateľa Guandongu, ako aj jedného z popredných svetových odborníkov na plasty: „Vo svete hudby môže byť trio zložené z rôznych prvkov: trio sláčikových nástrojov, trio drevených dychových nástrojov v rôznych zostavách, trio dychových nástrojov. Existuje mnoho rôznych kombinácií, rovnako ako môže byť mnoho rôznych zložiek kombinovaných vo formulácii viacvrstvového materiálu“. Ďalej vysvetľuje, prečo je TRIO bezprecedentným printovým médiom: “Naše oddelenie výskumu a vývoja pracovalo na vývoji TRIO veľmi dlho. Rovnako ako pri príprave hudobného diela sme mesiace skúšali rôzne nástroje, aby sme získali symfóniu, o ktorú sme sa usilovali.“ A Guandongova dokonalá symfónia je takmer univerzálnou, pokiaľ ide o tlač a priľnavosť atramentu.

Keď prejdeme k technickejším aspektom fólií TRIO, pán Elmi vysvetľuje, že inovatívny viacvrstvový proces znamená, že TRIO možno použiť so všetkými hlavnými tlačovými technológiami (laser, indigo, inkjet, ofset a digitálny ofset), ktorými je možné zabezpečiť vynikajúce, kvalitné výsledky s akýmkoľvek typom atramentu (tekutý a tuhý toner, UV, LED, latex a ekologické rozpúšťadlo). Okrem toho špeciálne spojivá, z ktorých sú vrstvy TRIO zložené, zaručujú optimálny výkon aj pri tých najextrémnejších teplotách v rozsahu od -20°C do +160°C. „Na základe svojich rozsiahlych skúseností vo svete tlačových médií si myslím, že tento produkt je revolučný“, uzatvára pán Elmi.

TRIO

TRIO Guandong scaled

TRIO je vysokokvalitná trojvrstvová fólia vyrobená z kompozitného materiálu, ktorá kombinuje udržateľnosť a výnimočnú všestrannosť použitia. Je vyrobená zo 74 % recyklovaných plastov a je navrhnutá – hneď od začiatku – tak, aby obsahovala čo najviac recyklovaných materiálov. To všetko bez ohrozenia kvality hotového výrobku; v skutočnosti zaručuje maximálnu stabilitu pre akýkoľvek typ aplikácie. TRIO je 100% recyklovateľné a vyniká jedinečným pomerom cena/výkon. Je k dispozícii v hárkoch, ktoré distribuuje divízia Mr Magnus, ako aj v kotúčoch.

Guandong logo

Zákaznícky kontakt:

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10

20090 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.eu – www.guandong.eu