Home Prax Anketa s výhodami / Dotazník Mondi: získaj svoj Golden Ticket!

Mondi: získaj svoj Golden Ticket!

239
0
Mondi: Golden Ticket
Foto: Mondi

V rámci kampane PERGRAPHICA pripravilo Mondi príjemné prekvapenie vo forme dodania skúšobného balenia vybraných druhov papierov zdarma.

V spolupráci s výrobcom Mondi, vám prinášame prostredníctvom poukážky „Golden Ticket“ možnosť získať svoj vlastný testovací balík papierov Pergraphica.

PERGRAPHICA

Mondi vytvorilo rad prémiových nenartieraných papierov Pergraphica pre výnimočný vzhľad a pocit pri dotyku, ktoré sú motivované výrokom Leonarda da Vinciho: „Detaily tvoria prefekciu a prefektnosť nie je detail“.

Rad predstavený v roku 2015 projektom Vienna Stories sa postupne rozrástol do dnešnej podoby a rozsahu:

Pergraphica: Feelbooks
Zdroj: Mondi
  • 16 kvalít papiera
  • 35 farebných odtieňov (4 biele, 31 farebných)
  • 6 plošných hmotností
  • 2 povrchové úpravy (rough + smooth)

Rozmanitosť, možnosti použitia a kombinácie s rôznymi dokončovacími technikami predstavilo Mondi v roku 2020 v LookBooku Catching Feels. Je to výsledok spolupráce s Adobe Stock a viacerými designérmi, ktorý nasledovali Feelbooky pre biele a čierne papiere Pergraphica. Možnosti použitia papierov PERGRAPHICA sú veľmi široké od kreatívneho dizajnu až po luxusné obaly.

Pergraphica: lixusne obaly
Zdroj: Mondi

Celý rad spĺňa mnohé medzinárodné certifikácie udržateľnosti, medzi inýmy aj bronzovú úroveň Cradle to Cradle,

Exkluzívnym dodávateľom papierov PERGRAPHICA® je na Slovensku spoločnosť Europapier Slovensko.

Golden Ticket

Zlaté poukážky „Golden Ticket“ sú určené pre vybraných zákazníkov / záujemcov najmä z oblasti kreatívcov / designérov, ale aj ostatných ako sú tlačiarne prípadne i vydavateľstvá, alebo majitelia značiek / brandov s cieľom vyskúšať si kvalitu prémiových designových papierov PERGRAPHICA® white design a to napríklad pri príležitosti nejakého projektu či aplikácie (vizitky, brožúry, letáky, knihy, obalové riešenia, atď…) prípadne ako skúšobného, alebo testovacieho balíka pre osobnú skúsenosť s prémiovými papiermi Mondi. Jedná sa o exkluzívnu a obmedzenú ponuku platnú do konca roka.

Noviny polygrafia.news vám prinášajú možnosť získať „Golden Ticket“: stačí vyplniť kontaktné údaje a jednému z vás po vylosovaní poukážku na balík papiera PERGRAPHICA zdarma zašleme.

Vylosovaný výherca získa s poukážkou Golden Ticket unikátny kód, ktorý zadá na webovej stránke, vyplní pár údajov komu a kam vybraný balík poslať a za pár dní už bude vybrané papiere PERGRAPHICA držať v ruke.

Kontakt: Jana Žlebková, jana.zlebkova@mondigroup.com


Mondi logo