Home Eventy Packaging Innovations & Empack: február 2023 v Birminghame

Packaging Innovations & Empack: február 2023 v Birminghame

193
0
Packaging Innovations 2022

Veľtrhy Packaging Innovations & Empack, spolu s Contract Pack & Fulfilment, zverejnili dátumy konania pre rok 2023.

Trojitá výstava sa bude konať 15. a 16. februára 2023, pričom všetky tri podujatia budú prebiehať súbežne v Birmingham NEC. Okrem networkových oblastí, diskusných divadiel a stoviek vystavovateľov na výstavnej ploche pribudne aj nová zóna „foodservice“, vyvinutá v spolupráci s Foodservice Packaging Association (FPA).

Prítomných bude viac ako 300 vystavovateľov, ktorí budú prezentovať svoje inovácie, poskytujúce obalové riešenia pre celý rad priemyselných odvetví vrátane potravín a nápojov, stravovacích služieb, FMCG, krásy, osobnej starostlivosti a farmaceutických výrobkov.

Slovo organizátora

Renan Joel, výkonný riaditeľ pre balenie, pracujúcii pre organizátora podujatia firmu Easyfairs, povedal: „Sme nadšení, že môžeme pozvať všetkých z komunity obalov, aby si uložili dátumy 15. a 16. februára 2023. Každý rok počúvame od účastníkov, ktorí vytvorili svoje najnovšie a najväčšie projekty po inšpirácii ľuďmi a inovatívnymi nápadmi, ktoré objavili na tomto podujatí, a tento rok sľubuje, že to bude zatiaľ naše najlepšie podujatie. Či už ste nás navštívili predtým alebo ste nikdy nemali príležitosť, povaha trojitej hlavičky podujatia 2023 znamená, že v obaloch si každý nájde niečo, či už je to dizajnér, technológ alebo človek zodpovedný za výrobu a spracovanie.“

Easyfairs: Renan Joel
LinkedIn: Renan Joel

Packaging Innovations je neoceniteľné fórum pre značky a kreatívcov, ktorí chcú objaviť nové nápady a inšpiráciu, či už vo forme nového formátu, procesu alebo špičkového materiálu,“ dodal. So zameraním na budúce technológie je Empack povinnou účasťou pre každého, kto hľadá „ďalšiu veľkú vec“ v oblasti baliacich a plniacich zariadení, ktoré by im pomohli vytlačiť každú kvapku výkonu z ich výrobných liniek. A prezentácia Contract Pack & Fulfillment je celá o outsourcingových službách, od balenia po logistiku – je to rušné centrum, ktoré spája majiteľov značiek, maloobchodníkov a výrobcov s ich ideálnymi zmluvnými službami.

„Veľmi sa tešíme aj zo spustenia Foodservice Zone, ktorá prinesie zameranie sa na rastúci trh s potravinami a nápojmi na cesty a na množstvo príležitostí, ktoré prináša dodávateľom a prevádzkovateľom obalov.“

„Keďže máme tri odlišné predstavenia, z ktorých každé je zamerané na konkrétny aspekt cesty balenia, môžeme podporiť a inšpirovať účastníkov na každom kroku tejto cesty od konceptu k spotrebiteľovi,“ povedal Joel. „Tento prístup poskytuje skutočne jedinečnú platformu v našom odvetví – spája podujatia zamerané na dizajn a vývoj obalov, outsourcing a výrobu na jednom mieste, aby sa vytvorila skutočná vízia budúcnosti obalov počas ich životnosti. Nemôžeme si to nechať ujsť a už sa nemôžeme dočkať, kedy vo februári privítame tisíce účastníkov na NEC a uvidíme úžasné obalové projekty a investície, ktoré ich návšteva inšpiruje v roku 2023.“

Packaging Innovations

Packaging Innovations je najväčšia každoročná udalosť spájajúca špecifikátorov obalov a nákupcov s dodávateľmi, novými materiálmi a formátmi a odbornými znalosťami s cieľom vytvoriť budúcnosť obalov ich značky.

Empack

EmpackEmpack poskytuje jedinečnú platformu pre manažérov baliacich a plniacich operácií, aby vyriešili svoje výrobné výzvy a pochopili kľúčové trendy a technológie, ktoré budú definovať ich budúce investície. Výstava predstaví najnovšie inovácie pre inteligentné balenie, baliace stroje, priemyselné roboty a automatizáciu používanú v obalovom priemysle. Prehliadka pomáha návštevníkom zlepšiť kapacitu, spoľahlivosť a efektivitu ich výrobných liniek.

Účastníci a vystavovatelia sa môžu zaregistrovať na účasť na podujatiach už teraz. Webová stránka podujatia obsahuje aj informácie o ceste na výstavisko, ako aj o ubytovaní.

Contract Pack & Fulfillment

Contract Pack & Fulfillment je organizovaný v spolupráci s BCMPA – asociáciou pre zmluvnú výrobu, balenie, plnenie a logistiku. BCMPA je zavedené obchodné združenie, ktoré je rešpektované v celom Spojenom kráľovstve a medzinárodne ako cieľová destinácia pre majiteľov značiek, maloobchodníkov, výrobcov a spoločnosti elektronického obchodu, ktoré hľadajú partnerov pre outsourcing.

Prečo prísť

V rámci podujatia nájdete materiály, primárne balenie, sekundárne balenie, zmluvné balenie a plnenie, technológiu etikiet a tlače a technológiu balenia a plnenia. Veľtrh spája značky z celého sveta FMCG so stovkami dodávateľov, čím vytvára dokonalú platformu na získavanie zdrojov a vytvára bezkonkurenčné príležitosti na vytváranie sietí a vzdelávanie pre celú komunitu. Tímy obalových technológov, ako aj marketéri, špecialisti na výskum a vývoj a NPD a dizajnéri z veľkých aj malých majiteľov značiek sa zúčastňujú Packaging Innovations, aby vytvorili budúcnosť svojich značiek. Prečo sa k nim nepridať?

Packaging Innovations Birmingham 2022