Home Eventy Hexel Wrap: anglickým výrobcom je Protega Global

Hexel Wrap: anglickým výrobcom je Protega Global

232
0
Protega Global

Spoločnosť Protega Global, ktorá získala ocenenie Packaging Innovations Showcase za „Najinovatívnejší produkt“ na výstave Packaging Innovations je britským výrobcom papierovej bublinkovej fólie Hexcel Wrap.

Packaging Innovations

Packaging Innovations je popredným podujatím v oblasti obalov v Spojenom kráľovstve. Výstava je zameraná na primárne a sekundárne obaly, inovatívne materiály a nové formáty obalov a priťahuje tisíce obalových dizajnérov a technológov z rôznych trhov vrátane potravín, maloobchodu, FMCG, nápojov, liečiv, osobnej starostlivosti a mnohých ďalších.

Čo je Hexcel Wrap?

Popredná a originálna papierová bublinková fólia – Hexcel, spôsobila pred niekoľkými rokmi revolúciu v obalovom priemysle ako prvá ekologická alternatíva k plastovej bublinkovej fólii. Podnikom to umožnilo znížiť plastový odpad, znížiť uhlíkovú stopu a splniť stále rastúce požiadavky spotrebiteľov na udržateľné obaly.

Ako to funguje?

Hexcel sa bez námahy obalí okolo produktov a vrstvy sa vytvárajú tak, aby poskytovali ochranu rovnako dobrú ako plastová bublina! Vyrába sa z malého ručného napínacieho zariadenia, ktoré možno nasadiť kdekoľvek, bez potreby elektrickej energie. Hexcel omotávka sa ľahko natiahne a ľahko roztrhne. Po natiahnutí okolo produktu papier jednoducho roztrhnete a papier do seba zapadne. Nie je potrebná lepiaca páska! Nielenže sa tým znižuje spotreba plastov, ale aj doba balenia až o 50 %. Bez lepiacej pásky na jej odstránenie tiež vašim zákazníkom uľahčuje rozbaľovanie produktov! Dá sa tiež jednoducho dávkovať, a to buď z ľahkých voľne stojacich dávkovačov, alebo z dávkovača pod stolík, ktoré boli vyvinuté a vyrobené vo Veľkej Británii spoločnosťou Protega

 Používanie Hexcelu sa rýchlo rozširuje, keďže stále viac spoločností hľadá udržateľnú alternatívu k bubline. Hexcel je 100% recyklovateľný a biologicky odbúrateľný a vďaka svojej kompaktnej veľkosti má v porovnaní s bublinkovou fóliou zanedbateľnú uhlíkovú stopu.

Protega Global

Protega Global je teraz britským výrobcom, ktorý vytvára papierovú alternatívu k plastovej bublinkovej fólii. HexcelPack UK pomôže distribúcii v Spojenom kráľovstve a Európe a poskytne podnikom bezpečný a spoľahlivý dodávateľský reťazec. Vynechanie zámorskej masovej výroby v prospech operácie v Spojenom kráľovstve znamená, že miestne objednávky môžu byť spracované a vyrobené oveľa rýchlejšie. Protega vie Hexcel Wrap doručiť vo väčšine prípadov nasledujúci pracovný deň od zadania objednávky.

Hexcelpack Hexcelwrap made in the UK
Protega Global: HexelWrap
Protega Global: Dan Willock
Protega Global: Dan Willock

Daniel Willock, marketingový manažér spoločnosti Protega Global, povedal, že spoločnosť je nadšená: „Naša investícia do presťahovania priestorov s cieľom začať vyrábať HexcelWrap vo Veľkej Británii je pre podniky, ktoré sa snažia znížiť svoju uhlíkovú stopu, zásadnou zmenou. Sme veľmi hrdí na to, že sme prvým a jediným britským výrobcom papierových bublinkových fólií, ktorý posúva udržateľnosť na ďalšiu úroveň a vedie obalový priemysel k ekologickejšej budúcnosti.“

PROTEGA GLOBAL