Home Design Packaging Innovations & Luxury Packaging London

Packaging Innovations & Luxury Packaging London

361
0
Packaging Innovations & Luxury Packaging London

Agentúra Easyfairs  organizuje 1. a 2. decembra 2021 v Londýne medzinárodnú výstavu prémiových a luxusných obalov Packaging Innovations & Luxury Packaging London.

Žijeme v rýchlo sa meniacom svete poháňanom technológiami. A predsa, čím viac sa to mení, tým viac niektoré veci zostávajú rovnaké. Ľudia povedia: „Mám rád techniku, ale chcem dotyk!“ Preto má eventový biznis pred sebou veľkú budúcnosť. Neexistuje žiadna náhrada za „byť tam“. Iba živé podujatie môže priniesť zážitok, ktorý zapojí všetky zmysly.

Easyfairs využívajú nové technológie a inovujú, aby bolo spomínané „byť tam“ vzrušujúcejšie než kedykoľvek predtým, vďaka udalostiam, ktoré menia život!

„To je to, čo máme na mysli, keď vás pozývame na návštevu budúcnosti.“

Packaging Innovations & Luxury Packaging London – jediné podujatie v oblasti balenia v Spojenom kráľovstve, ktoré spája komunity FMCG, luxusu a obalov na mieru s výstavou venovanou prémiovým a luxusným obalom. Koná sa vo výstavníckom centre Olympia v Londýne, ktoré má pestrú viac ako 130 ročnú históriu.

Veľtrh spája značky parfumov a kozmetiky, výrobcov nápojov a potravín, pivovary a luxusné liehovary a maloobchodníkov. Návštevníci môžu objavovať najnovšie trendy a dizajn obalov v odvetví, poučiť sa od odborníkov z odvetvia, vidieť nové produkty uvádzané vystavovateľmi na trh a samozrejme môžu nadviazať kontakty so svojimi kolegami z branže.

Packaging Innovations – Inovácie obalov

Budúcnosť značkových a inšpiratívnych obalov

PACKAGING icon 150x150 1

Packaging Innovations je popredná výstava obalov, značiek, maloobchodníkov a dodávateľov obalov,  najnovšie trendy v odvetví, obsah zameraný na sektor obalov, nové produkty a riešenia. Môžete sa  stretnúť so stovkami dodávateľov obalov, nadviazať kontakt s kolegami a vypočuť si inšpiratívne prezentácie od popredných prednášajúcich v tomto odvetví. Odídete vyzbrojení znalosťami o nadchádzajúcich trendoch v oblasti obalov, najnovších inováciách a vývoji, aby ste pomohli vášmu ďalšiemu baliacemu projektu a nechali sa inšpirovať tými, ktorí vedú budúcnosť v dizajne obalov a označovaní.

Prehliadka umožní návštevníkom využiť bohaté poznatky o obaloch, ktoré je potrebné prispôsobiť neustále sa meniacim spotrebiteľským návykom, trhovým trendom a konkurencii, ako aj tlakom okolo udržateľnosti, nových obalových materiálov a digitalizácie.

Zastúpenie priemyselných sektorov:

  • Krása a osobná starostlivosť 24 %
  • jedlo 22 %
  • Nápoje 17%
  • Móda a doplnky 14 %
  • Dizajnové agentúry 12 %
  • Ďalších 11 %
LUXURY icon 150x150 1

Luxury Packaging – Luxusné balenie

Podujatie, ktoré oživuje prémiové a luxusné obaly…

Balenie je neoddeliteľnou súčasťou identity každej značky a v prípade luxusných a prémiových značiek to môže byť napríklad regál, ktorý si získa zákazníka. Od úžasných karáf na parfumy až po nápadné fľaše na šampanské, je balenie jadrom toho, čo robí „luxus“.

Luxus sa rýchlo mení a vy musíte prispôsobiť svoje balenie tlaku trhových trendov, konkurencie, udržateľnosti a digitálneho trhu, pričom si zachovávate integritu svojej luxusnej značky.

Účasťou na Luxury Packaging London získate prístup k tým najlepším dodávateľom prémiových a luxusných obalov a objavíte najnovšie trendy vo svete luxusu. Súčasťou programu sú semináre plné odborníkov v odbore, doplnené množstvom príležitostí na vytváranie sietí s kolegami z odvetvia.

Easyfairs

logo easyfairs

Easyfairs je celoeurópska výstavnícka a eventová spoločnosť, ktorá je organizovaná do 5 regionálnych centier: Belgicko, Holandsko, Nordics, DACH a UK & International. Naše sídlo je v Bruseli a máme 20 kancelárií v Európe, ktoré zamestnávajú 780 talentovaných jednotlivcov.

Easyfairs spravuje aj 10 európskych miest, z toho štyri v Belgicku (v Antverpách, Flámsku, Gente a Namure), tri v Holandsku (v Gorinchem, Hardenberg a Venray) a tri obsluhujúce najväčšie švédske mestá (Göteborg, Malmö a Štokholm).

PILondon2020 website 300x120 exhibitor lists background